Sayfa 121/866 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 961 - 968 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Karton için grafik, endex vs önemli değildir. tek onemlı olan haber haber haber, gecen hafta babasının hayrınamöı 10 10 gitti? hangi grafik acıklar yada endex ne kadar cıktıda karton buraya geldi? beklenti sebebiyle cıktı. bugunde genel kruul arıfesı beklenılen haber cıkmayacak dıye satıs yıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ahmetenes Yazıyı Oku
    Hala bedelsiz diyorlar anlatmak da mümkün değil😊genel kurulda yönetim kurulunda bedelsiz verebilmenin önünü açacaklar olay bu 😀
    İyi de durum böyleyse Sn Rıc tüm söylediklerinde haklı oluyor. Yani 2024 sonuna kadar 5 yıl var, patronun ne zaman yapacağı meçhul bir belirsizlik halini alacaksa bu hissede bedelsiz için durmak toto'dan başka bir anlama gelmiyor. Genel kurulda en azından bir ümit var.

3. artık sıraya girdiler şirketler ben 5 sene bekleyeceğini sanmıyorum devlet de bi yandan baskı yapıyor benim vadem 2 sene beklemedeyim 👍

4.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Bugün böyleyse yarın genel kuruldan birşey çıkmazsa olacakları düşünemiyorum. İnşallah bedelsiz kararı çıkar yarın.
    Peşinen düşüşe davetiye çıkarıyorsunuz .illa gitmesi için bedelsiz mi vermesi gerekiyor .

5.  Alıntı Originally Posted by absutlu52 Yazıyı Oku
    Peşinen düşüşe davetiye çıkarıyorsunuz .illa gitmesi için bedelsiz mi vermesi gerekiyor .
    Evet bence bedelsiz vermesi gerekiyor. Bende bu düşüncede ki arkadaşlarla aynı yöndeyim. Kar etmiş falan filan egeen gibi temettü verip o karları paylaşmıyor. O karların bana faydası yok.

6. 453.00 TL şu anda. Saat 16.57 de.

Bugün akşam kaç kapatacak?

Endeks 98.500 altına sarkmamalı.
    Kırılma noktasındayız.

Son günler..

08 Mayis 2020 de
    Temettüsünü de alalım bari..😀

7. Karton bugün niye düştü çünkü yarın bedelsiz vermeyeceğini bilenler sattı ve çıktı yani kağıdı bu seviyeye getiren neymiş bedelsizmiş bedelsiz yoksa Bu kağıt gitmez ha diyorsanız ki bana 600 700 750 gibi rakamlar orta vadede yeter endeksin durumuna göre zaten o seviyeye gelir ama öyle uçuk kaçık rakamlar sadece ve sadece bedelsiz ile gelir..karmış satışmış bilanço şu olmuş fasafiso Bu kağıttaki tek gerçek bedelsizdir aksini iddaa eden bu kağıdı tanımamıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Karton bugün niye düştü çünkü yarın bedelsiz vermeyeceğini bilenler sattı ve çıktı yani kağıdı bu seviyeye getiren neymiş bedelsizmiş bedelsiz yoksa Bu kağıt gitmez ha diyorsanız ki bana 600 700 750 gibi rakamlar orta vadede yeter endeksin durumuna göre zaten o seviyeye gelir ama öyle uçuk kaçık rakamlar sadece ve sadece bedelsiz ile gelir..karmış satışmış bilanço şu olmuş fasafiso Bu kağıttaki tek gerçek bedelsizdir aksini iddaa eden bu kağıdı tanımamıştır.
    Siz ne yaptınız Sn Lalezar bedelsiz vermeyeceğini hissederseniz satacakmışsınız gibi görünüyordunuz ?

Sayfa 121/866 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •