İş yatırım, en olumsuz senaryo olması halinde olabilecekleri kafasında canlandırmış,
ilaç yada aşı bulunması durumunda, (ki bulunacaktır, zira şu an neredeyse tüm tıp dünyası bu işe odaklanmış durumda) bu tablonun 3-6 ayda tersine döneceğini raporu hazırlayanların kendileri de biliyordur ama dediğim gibi, en olumsuz senaryo üzerine rapor hazırlanmış.
bu arada, raporun doco 450-315 düzeltmesini yapıp yukarı hareket emarelerinin sonucu hisse tavan yapmışken ve seans bitimine 30 dakikadan az zaman kalmışken gelmesi de şimdiki deyimiyle söyleyelim; "zamanlaması manidar"..
it is the average of five people in the human environment..
Merhaba
Dün tuhaflıklarla dolu bir gündü.
1.Gün içinde 3 kez tavan olup tavanı bozdu ve daha önce hiç görmediği işlem hacmi vardı.Borsa genelinde hacimde ilk 10 da idi.
2.Gün sonu en çok para çıkışı olan hisseler sıralamasında dördüncüydü.
3.İş yatırımın en çok alıcı olduğu bir günde hisse tavanı bozmuşken hedef fiyat ile ilgili aşağı yönlü revize fiyat vermesi ve al tavsiyesinde bulunması ilginçti.
Dün bişeyler döndü ama bu hayır mı şer mi anlayamadım.Umarım yine bir yatırımcıyı kündeye getirme girişimi değildir.
An itibari ile Viyana da DoCo yu %6 aşşağı salmışlar...
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Haklısınız galiba. Tavandan bozması benide düşündürdü. Ben tavandan satış yazdım sonra yine dedim ki aşağıdan alış vereyim dedim 331 tl den alış verdim ve aşağıdan vermez diye düşünürken birde kapanışta baktım ki vermiş. Klasik pazartesi hareketi. Bu hafta tahminim aşağıya doğru geleceğini düşünüyorum çünkü geçen haftada aynı hareketi yapti.
(Yazdıklarımyatırım tavsiyesi değil kendi düşüncem beni bağlar)
Yer İmleri