Sayfa 252/409 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. 30 nisan 18 mayıs arası toplam pasta . y t d

2. 2 nisan 18 mayıs arası işlem yapılan toplam pastası . y t d

3. Yatırım aslında zor değil ama bizim hırs/ihtiras/korku/endişelerimiz paramızı yönetmemize yön veriyor...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    İş yatırım, en olumsuz senaryo olması halinde olabilecekleri kafasında canlandırmış,

ilaç yada aşı bulunması durumunda, (ki bulunacaktır, zira şu an neredeyse tüm tıp dünyası bu işe odaklanmış durumda) bu tablonun 3-6 ayda tersine döneceğini raporu hazırlayanların kendileri de biliyordur ama dediğim gibi, en olumsuz senaryo üzerine rapor hazırlanmış.

bu arada, raporun doco 450-315 düzeltmesini yapıp yukarı hareket emarelerinin sonucu hisse tavan yapmışken ve seans bitimine 30 dakikadan az zaman kalmışken gelmesi de şimdiki deyimiyle söyleyelim; "zamanlaması manidar"..

it is the average of five people in the human environment..

5. Merhaba

Dün tuhaflıklarla dolu bir gündü.

1.Gün içinde 3 kez tavan olup tavanı bozdu ve daha önce hiç görmediği işlem hacmi vardı.Borsa genelinde hacimde ilk 10 da idi.
    2.Gün sonu en çok para çıkışı olan hisseler sıralamasında dördüncüydü.
    3.İş yatırımın en çok alıcı olduğu bir günde hisse tavanı bozmuşken hedef fiyat ile ilgili aşağı yönlü revize fiyat vermesi ve al tavsiyesinde bulunması ilginçti.

Dün bişeyler döndü ama bu hayır mı şer mi anlayamadım.Umarım yine bir yatırımcıyı kündeye getirme girişimi değildir.

6. An itibari ile Viyana da DoCo yu %6 aşşağı salmışlar...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

7.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Önceki ay burada bir yazı yazmıştım..
    Bu ağır manipülatif ve borsada işlem görmemesi gereken bir kağıttır diye..
    Yaklaşık 1 aydır yatırım finansman üzerinden her yerden piyasaya yaklaşık 700 bin lot mal verildi..
    Arada dönüyor diye yine verildi yine verildi..
    Bugün 3 defa tavan yaptı ve son tavan 25 bin lotla bozuldu ve 332 kapadı..
    Burada önemli bir nokta var; Bu yıldırma veya korkutma hareketi değil bu tamamen bir kağıttan nemalanmak..Bu bir fon veya yabancı satışından öte patron ile iş tutan biri veya kendisinin dışında birinin olması muhtemel değil..
    Bir kağıt düşünün 1 kişi kazanıyor ve herkes kaybediyor...Kimse ne oluyor demiyor ve bunu engellemiyor..
    Haftaya 400 bile olsa ky için tamamen tuzak ve manipülatif tahtadır..
    Bu tarz pislik kağıtlar maalesef borsada olduğu sürece borsada canlar hep yanacaktır..
    Haklısınız galiba. Tavandan bozması benide düşündürdü. Ben tavandan satış yazdım sonra yine dedim ki aşağıdan alış vereyim dedim 331 tl den alış verdim ve aşağıdan vermez diye düşünürken birde kapanışta baktım ki vermiş. Klasik pazartesi hareketi. Bu hafta tahminim aşağıya doğru geleceğini düşünüyorum çünkü geçen haftada aynı hareketi yapti.
    (Yazdıklarımyatırım tavsiyesi değil kendi düşüncem beni bağlar)

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Son 2 hafta takas..

Genel takas T+2

Bakıyorum dolaşımda 1,1 Milyon lot var..Adam 1 ayda sattı 700 bin lot..E bu kadar takasında lot olmayan ve sürekli satan bir yabancının nasıl olur da hala takasında 300 bin lot var..Şirketin %100'üne sahip mi de bu kadar satışa rağmen hala 300 bin lot var..Veya sürekli yeni yeni taze lotlar mı geliyor piyasaya gerçekten analamadım. Belli patron çalışmadığı 3 ay boş durmamış ve borsada bunu fazlasıyla telafi etmiş..
    Kap'a haber vermek zorunluluğu var mı kardeşim. Yoksa istedikleri gibi satabilirler mi.

Sayfa 252/409 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •