Sayfa 35/377 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 3016 madde; 273 - 280 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. İnşallah 2Ç Bilanco güzel geleceğe benziyor. Sonra isteyen istediği kadar kötülesin, Ama ''PİYASA HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR'', illaki senet ederini bulaçaktır..

2. Sabah 1.55-1.56 alır gibi yaptı sonra tekrar 1.53. Ne zaman biter kağıttaki bu baskı bilmem ama küçük yatırımcı çok inat vermiyor malını

3. Haftalık aylık bir takas bilgisi verebilecek olan var mı.

4.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Sabah 1.55-1.56 alır gibi yaptı sonra tekrar 1.53. Ne zaman biter kağıttaki bu baskı bilmem ama küçük yatırımcı çok inat vermiyor malını
    birinin parası bol, senedin önüne set çekiyor. 1,55 ten 70 bin civarı aldığı malı 1,53 satış yapıyor.. demek ki beklentisi büyük.. bu şekilde giderse 2Ç bilanço güzel açıklar, o zaman isteseler de senedi baskılayamaz hale gelecekler..

5. Borsa 100 bin olacak, neredeyse primlenmeyen tek hisse biz kaldık.. ne biçim bir açgözlülük bu. Ky malını vermek istemiyor... Spek amca Milleti dökmek istiyorsanız şöyle bir %5-10 prim yaptırsanız bıkanın malını alır gidersiniz.. Ben yönetimden umutluyum inşallah bizi bu kurtlara yem yapmazlar..bir-iki ihale haberi daha gelse keşke

6. Cümleten Hayırlı Ramazanlar, Allah dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin.

7.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    birinin parası bol, senedin önüne set çekiyor. 1,55 ten 70 bin civarı aldığı malı 1,53 satış yapıyor.. demek ki beklentisi büyük.. bu şekilde giderse 2Ç bilanço güzel açıklar, o zaman isteseler de senedi baskılayamaz hale gelecekler..
    Üstad takaslardaki son durumu da verebilir misin. Ben açıkçası dediğin alım satimlarin cep toplam cep olduğunu düşünüyorum. Elbet bu kağıdın da vakti gelecek. Şirket temelsiz bir şirket değil. Yöneticiler de gayet işinin ehli. Ama açıkçası bu dönemde hisseye sahip çıkmalarını beklerdim.

Sayfa 35/377 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •