Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizim en yakın müttefikimiz pakistan, onun can düşmanı hindistan. Çin ile hindistan arasında bir tatsızlık olursa mutlaka diğer bacağı pakistan olur. Bu durumda biz yine iki arada bir derede kalacağız. Ben tayvan konusunda size katılıyorum. Ancak honkong’ta ellerinde bir güç yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ne kadar temiz kalpli bir insansın dostum ya . Müttefiklik ortaya atılacak 10 milyar dolara bakar.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Fransa, Afrikada ülkenin birine, efendi gibim mi gidelim yoksa zorla mı demiş.

Onlar da hemen sittirip gidin demişler, Fransızlarda o ülkede ne varsa söküp götürmüşler, o ülke hangisiyse halâ dötü toplamıyormuş.

Bunu gören diğer Afrika ülkeleri 7-8 kadar, hala paralarını Fransız merkez bankasına yatırıyorlarmış.

Hatırlayan varsa, o ülkeyi yazabilirse memnun olurum.
    Fildişi sahili gibi hatırlıyorum üstat,
    Her 2 afrika ülkesinden birinin resmi dilinin fransızca olduğunu, 14 afrika ülkesinin hazinesinin fransa merkez bankasında bulunduğunu biliyor musunuz, suya muhtaç insanları bu zamanda bile sömürüyorlar, insan hakları savunucusu mahluklar

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizim en yakın müttefikimiz pakistan, onun can düşmanı hindistan. Çin ile hindistan arasında bir tatsızlık olursa mutlaka diğer bacağı pakistan olur. Bu durumda biz yine iki arada bir derede kalacağız. Ben tayvan konusunda size katılıyorum. Ancak honkong'ta ellerinde bir güç yok.
    Su an oyle gorunuyor, ancak, cok iyi egitim almis 7.5 Milyon Honkong'lu celik gibi direniyor.

Cin bu isi kolay kolay cozemez, sonuc, Honkong da Taiwan gibi olur ve is sogumaya terk edilir gibi geliyor bana.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bu sayfaya hisse meselesi taşımak istemiyorum ama ülkenin en büyük şirket birleşmesinde AKP ve CHP 'nin müttefik oluşuna şahit oluyoruz.
    Ortada yeteri kadar para olursa herkes herkesle dost yahut düşman olabilir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Her 2 afrika ülkesinden birinin resmi dilinin fransızca olduğunu, 14 afrika ülkesinin hazinesinin fransa merkez bankasında bulunduğunu biliyor musunuz, suya muhtaç insanları bu zamanda bile sömürüyorlar, insan hakları savunucusu mahluklar
    Dünyada güzel yer yoktur, daha güzel yer vardır. Kimse masum değildir ama daha masum olan vardır.

Evet dünyanın anasını belliyorlar ama en azından kendi vatandaşlarına daha güzel bir hayat veriyorlar.

Benim vergim Kraliçe'ye gitmiyor ki ,beni düşünmek zorunda olsun. Beni , benim vergimi alan düşünmek zorunda.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    14 Afrika ülkesi mi ohaaa... benim 7-8 falan aklımda kalmış.

Bu nereden aklıma geldi, burada ahali Dingiltereye geydiriyor da, sömürgecilikte Fransanın eline su dökemez Dingilizler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dünyada güzel yer yoktur, daha güzel yer vardır. Kimse masum değildir ama daha masum olan vardır.

Evet dünyanın anasını belliyorlar ama en azından kendi vatandaşlarına daha güzel bir hayat veriyorlar.

Benim vergim Kraliçe'ye gitmiyor ki ,beni düşünmek zorunda olsun. Beni , benim vergimi alan düşünmek zorunda.
    Dunya durdukca basimizda dikilesi Reha GAYA bakalim bu konuya parmak basacakmi.

8. Bu dunya da guzel seyler de var.

Mesela evlat sevgisi.

Ben Kanada'ya giderken, Kizim 3, Oglum 5 yasindaydi.

Kanada'da yeniyim, is yerinde bir Ingiliz Kanadali hatunla sohbet ediyoruz.

Ben bu konudan soz ettim, kadin ay bilmezmiyim dedi, benim de kopegim var..

Nerden aklima geldiyse is'te.

Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •