Sayfa 253/756 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 6044 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Bu alımı yapan globalın eğer alımları fake değilse tavan yapmasını beklerim...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Globalın göstere göstere bu malı almasıda ilginç 1.5 milyonu geçti alımları...
    Demekki birileri şampiyon olacağına inanmışki zamanında 38 dolarları görmüş bir takımın hissesini bu fiyatlara kaptırmam diyor şampiyon olduğunda (inşallah diyelim)yarısını görse yeter değilmi ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu alımı yapan globalın eğer alımları fake değilse tavan yapmasını beklerim...
    Olurmu dersin,grafik dahada yakışıklı hale gelir,fazlada bir şey kalmamış tavana aslında. ytd.

4. Eski usül olsaydı 5.6 kademede tavan olurdu,şimdi 50 60 kademede olacak olursa tabii,olmasada sıkıntı yok grafik tutmayın benim gidecek yolum var diye yırtınıyor sanki, Yatırım tavsiyesi değildir borsada her zaman risk vardır. YTD.

Hala brüt takasa alınmadı hisse şaka gibi ama eli kulağında herhalde...

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Neden alınsınki bir anormallikmi var.

7. Global harika iş çıkardı... Tebrikler.. ...

Hareketı yapan global tavandan da mal alıyor.. Umarım hareketin devamının habercisi olur..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Hısse hacımlı kademeleri alarak gıdıyor.. Spekulatıf hareket olsa tavan tavan gitse şimdiye çoktan alırlardı..

Sayfa 253/756 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •