devlet tcell de malı boşaltmaya başladı galiba.
devlet tcell de malı boşaltmaya başladı galiba.
Her gün çok az da olsa kazanıyorsan, en mantıklı TL birikim aracı viop oluyor.
Arkadaşla geçen 2 3 kademeden bahsetti diye dalga geçtiler ama, ben bu işi otomatize etmeye çalışan birisi olarak, her şeyden önce para kaybetmemeye odaklanıyorum. Çok yakın stop, hareket başlayınca dahil ol, terste kalsan da hemen kes at bekle. Günde zaten 3 4 kereden fazla işleme girmemen, yani toplam 6 - 8 işlemi geçmemen gerekiyor.
Zengin olayım diyeni ters çevirip düz... bu piyasa, ama az olsun benim olsun dersen bence imkan sunuyor. Nasip bakalım becerebilecek miyiz hedef 2020 sonu.
Bilim Kurulu Üyesi açıkladı: Bir ilçe kitle bağışıklığına ulaştı
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Alpay Azap, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını devam ederken Türkiye’nin bir ilçesinde kitle bağışıklığına ulaşıldığı bilgisini paylaştı.
Bilim Kurulu Üyesi İlhami Çelik: Toplum bağışıklığı demek, 3-5 milyon kişinin vefatı demek
Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Kitle bağışıklığında Türk toplumunun en yüzde 50 ila 70’i enfekte olursa bu virüs ortadan kalkmış olur. Ama bunun maliyeti çok fazla. Türkiye’de 83 milyon enfekte olduğu zaman belki en az 3-5 milyon kişinin vefat etmesi anlamına gelecektir." açıklamasını yaptı.
Ankara'da bir ilçede kitle bağışıklığı olmuş yani %50 - %70 arası sadece bir ilçede nüfusun yarısından fazla enfekte var.
bunu söyleyen bilim kurulu üyesi.
ve neymiş günlük vaka sayımız 1.700 müş.
ben şimdi doğruyu söylüyorum diye hapse atılırım.
adamlar yalan söylüyor her gün yüzlerce ölüme sebep oluyor ama pişkin pişkin gülüyorlar.
https://www.milligazete.com.tr/haber...kligina-ulasti
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri