Sayfa 237/999 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop - XXV

1. devlet tcell de malı boşaltmaya başladı galiba.

+ makasıda koyduk mu ? )

cauti üstad?

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    iyi gazlıyorsun ha

Çoşku pompalaması var...benim gördüğüm 2 gün önceki düşüş, son iki günde geri alınmış oldu..tüm dünyada olan hareket bu..fazla abartmamak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by kirk7 Yazıyı Oku
    Vioptaki pozisyona bağlı ve serbest tüm teminatin nemalandirildigini anlıyorum. Yanıt veren tüm forumdaslara teşekkürler.

İsyatirim MTme hala ulaşamadım telefon ve mailden.
    Her gün çok az da olsa kazanıyorsan, en mantıklı TL birikim aracı viop oluyor.

Arkadaşla geçen 2 3 kademeden bahsetti diye dalga geçtiler ama, ben bu işi otomatize etmeye çalışan birisi olarak, her şeyden önce para kaybetmemeye odaklanıyorum. Çok yakın stop, hareket başlayınca dahil ol, terste kalsan da hemen kes at bekle. Günde zaten 3 4 kereden fazla işleme girmemen, yani toplam 6 - 8 işlemi geçmemen gerekiyor.

Zengin olayım diyeni ters çevirip düz... bu piyasa, ama az olsun benim olsun dersen bence imkan sunuyor. Nasip bakalım becerebilecek miyiz hedef 2020 sonu.

4.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Kumarhane bugün eksi kapatmamaya ayarlanmış. Sanırım akşamdan fazlaca short jetonu atılınca pala amca bankalara sarıldı yine..
    Yada TCMB faiz kararını önceden biliyorlar olabilirler mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    XtraderX adlı arkadaş youtube kanalında 3 gündür altın patlayacak sakın satmayın.... size sattırmaya çalışıyorlar... altın 1940 doların altına inmeyecek dedi indi... baktı bilemedi, bu sefer 1860 ın altı yok dedi.... şimdi 1860 ın altında hala vatandaşa sabırlı olun diyor.... arkadaş altın kopacak, uçacak dedikçe inadına düşüyor
    selçuk hissenette ki ilk zamanlarındaki ky dostu modunda değil artık tv lerin twiterların youtubelerin adamı ama bazıalrı gibi kötü niyetli değil sadece yanıldı mı yanılgıyı kabullenmiyor
    bir halt olacağı yok.

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı: Bir ilçe kitle bağışıklığına ulaştı
    Bilim Kurulu Üyesi Prof. Alpay Azap, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını devam ederken Türkiye’nin bir ilçesinde kitle bağışıklığına ulaşıldığı bilgisini paylaştı.

Bilim Kurulu Üyesi İlhami Çelik: Toplum bağışıklığı demek, 3-5 milyon kişinin vefatı demek
    Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Kitle bağışıklığında Türk toplumunun en yüzde 50 ila 70’i enfekte olursa bu virüs ortadan kalkmış olur. Ama bunun maliyeti çok fazla. Türkiye’de 83 milyon enfekte olduğu zaman belki en az 3-5 milyon kişinin vefat etmesi anlamına gelecektir." açıklamasını yaptı.

Ankara'da bir ilçede kitle bağışıklığı olmuş yani %50 - %70 arası sadece bir ilçede nüfusun yarısından fazla enfekte var.

bunu söyleyen bilim kurulu üyesi.

ve neymiş günlük vaka sayımız 1.700 müş.

ben şimdi doğruyu söylüyorum diye hapse atılırım.

adamlar yalan söylüyor her gün yüzlerce ölüme sebep oluyor ama pişkin pişkin gülüyorlar.

https://www.milligazete.com.tr/haber...kligina-ulasti
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2011 xtreader yeni zirve diye tutturdu idi BABO da çakılacaz diyordu..
    O iddia mı?
    O kadar zaman geçti ki, inanın hatırlamıyorum.

Sayfa 237/999 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •