Zaten onu vurgulamak istiyorum. Kimse yanlış anlamasın. Olaya alkol nedir, çeşitleri nelerdir,nasııl üretilir gibi bakmak lazım.
Metil -odundan üretilir-zehirler içilmez. Temizlik, hijyen vs için kulalınılır.
ETİL-meyva ,sebze, huhubat vs den üretilir içilebilir AMA bunların ilk damıtımında başlangıçta METİL alkol çıkar, bu ayrılmaz ise ölürsünüz, demesi lazım birilerinin. DEDİM.
Alkol alkoldür, sahtesi demek yanlış bir ifade olsa da başta basın o şekilde ifade ediyor. Ona parmak basıyorum. Bu gün Anadolunun her kesiminde reha beyin yazdığı gibi ,işi bilenlerce boğma rakı üretilir, kullanılır, senelerdir bu topraklarda ambalajlı içit kullanılmadığı için fiyatı pek dert edilmez.
Ötv kaybı 1.3 milyar olmuş alkolde zevatların, bu dönemde. Dertleri içilmesin ise !beyhude çaba. Yukarıda ki nedenlerle.
Şu konuyu da belirtmeden geçemiyeceğim. Hani görürsünüz pazar yeri kapandıktan sonra artık toplayanları, bu siyasi malzeme yapılsa da, o toplamanın amacı metil alkol yapımı için bedavaya ham madde sağlama çabasıdır.
Bu ülkede açlıktan ölen olma da ,Aç gözlülükten ölüm oranı çoktur.
hani karı kızla basılınca yada çocuk istismarı yada sülaleyi bademleyince yakalananlar bi anda şeyhlikten sahte şeyhliğe dönüyorlar ya
bi anda yalaka basın sahte şeyh diyor tvler sahte şeyh diyor
oysa 1 yıla akdar geri gitseler hangi valilerle kaymakamlarla bakanlarla belediye başkanları ile masalarda ağırlanmışlar
bilmem ne şeyhi diye elleri öpilmüş
puştluk ortaya çıkınca sahte şeyh
nah sahte şeyh
geçen ay sen şeyhim diye yalıyordun herifi puşt
bu sahte alkolde öyle bişey sahte mahte değil metil kaydırıvermiş adamı
bir halt olacağı yok.
Etil öldürmez metil gebertir, artı metilin çivisini etil söker...
Velhasıl öbür tarafa bilet almak isteyen, internetten veya piyasadan alkol alır...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aydın , Muğla, Kırıkkale, İzmir, Mersin ve İstanbul’da son 1 haftada sahte alkolden ölenlerin sayısı 32’ye yükseldi, tedavisi devam eden 30’dan fazla hasta var / NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri