Originally Posted by EMLAK değermiydi 3 kademe banka için... nerelerdesin ses yok Bangaları aldılar [emoji102] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by nosfecagri Öyle deme başkan ya baksana 3 kademe kalktı benim boynuzlu nereden baksan iyi para Rezil olduk rezil allahtan banka pozum total portföyün %7'si filan. Ama beklentim var hala o alçalan var ya onu bi kıracak offf üfff laguna ile geçmişimiz var işfin tahtasında ordan tanıyorum lagunayı uzun zamandır yok. umarım sağlığıyerindedir çok nazik biriydi.
Originally Posted by qumarbazz Bangaları aldılar [emoji102] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ne kadar aldılar mesela )
marcinleri sürdüm sahaya tekrar. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1315 çıtır şort
Originally Posted by EMLAK ne kadar aldılar mesela ) 4 kademe oldu 4!!! zengin olduk başkan bu sefer tamam
Originally Posted by EMLAK ne kadar aldılar mesela ) %2 kadar accuk [emoji85] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by nosfecagri 1315 çıtır şort 313 benimkilerde geldi. dün geceden girmiştim ütülecez bence
Forum Rules
Yer İmleri