Sayfa 426/1004 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun komutan tam zamanı şimdi. !
    Değişim ve kabuk değiştirme zamanı...gerçek ile gerçek olmayanın ayrışacağı zaman.
    İnan buna.

craps, pawnstar, svilengrad
    sn. thejackalav, bir yol ayrımında yada en azından dönemeçte olduğumuz konusunda sizinle hemfikiriz,

sn. dobra, sn. thejackalav, sn.izci ve bu sayfada yazan değerli arkadaşlar; sizleri maalesef yeni tanıyorum,

sn. dobra, bizden geçti demeyin lütfen, öyle olsa burada ne işimiz var,

bir konu hakkında kafa yoruyorsak, ne, nasıl, neden, ne zaman diye araştırıp bulma gayreti içerisinde bulunuyorsak bizden geçti, benden geçti demek doğru olmaz..

is the average of five people around the human..

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    gecenin bu vaktinde iyi gider.

https://www.youtube.com/watch?v=KF0QoRLzqFA
    Yeni dinleme fırsatım oldu,

sn. dobra teşekkürler.[emoji106][emoji106]

3. BIST 100 1210/1245 civarlarında zorlanacaktır, 1110/1120 arasında zorlandığı gibi....
    Ama aşacağını öngörüyorum teknik anlamda sıkıntılı bir bölge olsada...
    Bu aralığı bankalar ile aşacaktır ve üzerinde 1770/1790 seviyesine kadar bir oluşumun başı kabul edilmeli 1220/1245 üzerinde.
    Henüz bu netleşmesede, piyasa altını dolduracak oluşumların gerçekleşme ibarelerini takip ediyor.
    Ne olmalı bu ibareler ...
    İlki Global likitide bolluğunun sistemi doğru çalıştırması başta olmak üzere, her ülke merkez bankasının bunu görerek vereceği kararlar. ( Basılan yeni banknotların sisteme doğru yayılması)
    ABD seçimlerin de Trump ın kazanacağını hissetmek ,görmek.
    Akdeniz ve Ege de siyasi kararlarımızın global olarak doğru olduğunun algılanması.
    Azerbaycan, Ermenistan arasındaki arabuluculuğa Avrupa , ABD ve Rusya'dan gelebilecek destek.
    Petrol de olduğu gibi altın ons.fiyatlamasını aşağı yönde tetikleyecek global bir algı değişikliği.
    Dax ve Dow endekslerinde yeni zirveler için oluşcak pandemi sürecinin yavaslayabileceğine dair haber akışları.
    Ve son olarak global anlamda 3. Çeyrek bilançoların ( pandeminin yoğun olduğu dönem son 6 ay aralığında şirket lerdeki tahribat) akibeti...
    Bu noktalardaki her olumlu gelişme fiyatlamaları yukarıya itecek ,her olumsuz gelişme baskı altında tutacaktır.
    Takip edip göreceğiz.
    Saygılar bol kazançlar

hakuna matara....memento mori.

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun komutan tam zamanı şimdi. !
    Değişim ve kabuk değiştirme zamanı...gerçek ile gerçek olmayanın ayrışacağı zaman.
    İnan buna.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Her ne kadar pandemi döneminde konut sektörünün alt kalemleri iyi iş yapmış olsada, yukarıdaki rasyolar çok uçuk. Şirketin tasviyesi halinde , değeri 100m tl. Hadi arsasını osunu busunu ilave edelim , 250m tl olsun. 3,7 milyar tl ne yahu !!!
     Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    sn. thejackalav, bir yol ayrımında yada en azından dönemeçte olduğumuz konusunda sizinle hemfikiriz,

sn. dobra, sn. thejackalav, sn.izci ve bu sayfada yazan değerli arkadaşlar; sizleri maalesef yeni tanıyorum,

sn. dobra, bizden geçti demeyin lütfen, öyle olsa burada ne işimiz var,

bir konu hakkında kafa yoruyorsak, ne, nasıl, neden, ne zaman diye araştırıp bulma gayreti içerisinde bulunuyorsak bizden geçti, benden geçti demek doğru olmaz..

Değerli arkadaşlar başlığın açılmasında nihayet maksat hasıl oluyor, hisse senedi seçiminde bir YİK(yüksek istişare kurulu) oluşuyor
    katkılarınız için teşekkürler lütfen başlığı ziyaret eden arkadaşlarda görüşlerini yazmayı esirgemesinler
    unutmayalım sloganımız
    edepsizlik yasak birde yasaklar yasak.

5. Tedbirsiz tevekkül olmaz
    şans oyunlarıyla dünya görüşüm yaşam biçimim gereği ilgilenmem
    yalnız en güzel örnek o şans oyunları
    milli piyango biletini almadan piyangonun çıkmasını bekleyemeyiz.

SEÇİM BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    "Dobraca's Place" ya da "Mekan Dobraca" Sizin Moderatörlüğünüzde bir topik açmalısınız abi. Yoksa "Geyik odası" olan bir platformda aslında çok seviyeli sohbetler oluyor. Bu da sizi tanıyanların düzgün karakterler olduğunu gösteriyor. Sınırlarını sizin çizeceğiniz bir oluşum daha faydalı olabilir. Böyle bir oluşumu şahsen destekliyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    "Dobraca's Place" ya da "Mekan Dobraca" Sizin Moderatörlüğünüzde bir topik açmalısınız abi. Yoksa "Geyik odası" olan bir platformda aslında çok seviyeli sohbetler oluyor. Bu da sizi tanıyanların düzgün karakterler olduğunu gösteriyor. Sınırlarını sizin çizeceğiniz bir oluşum daha faydalı olabilir. Böyle bir oluşumu şahsen destekliyorum.
    Başlığın ismi çokta önemli değil üstad başlık farkediliyor bir kişinin öne çıkarılmasınada gerek yok, ortak akıldan doğrular çıkar, yanlışta ittifak edilip görüş birliğine varılmaz.

8. Staircase....Ödüllü bir belgesel serisi...
    İzlemenizi tavsiye ederim.

hakuna matara....memento mori.

Sayfa 426/1004 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •