Sayfa 117/1003 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Son 1 ayda OPB çok efsane hareket yaptı (%8,41). %35 hisse, %35 eurobond taşıyordu en son. Yanılmıyorsan sn. meesut Kasım itibariyle geçiş yapmıştı. Tebrik ederim.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Alın terimizi, sermayemizi bir enstrümana yatırırken daha seçici olmamız gerektiğini düşünmekteyim.
    Saygılar.
    Yok ki hocam yok, çıldırmamak elde değil, 80 tane hisse fondan endeksi düzenli geçerek yönetilebilen 2 tane zorlarsan iki buçuk tane fon. İçler acısı. Taş çatlasa, iki tanesi rapor yayınlıyor, şirket geziyor, bilanço okuyor. 78 tanesi koymuş hisseleri endeks agırlıklarına göre yatıyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yok ki hocam yok, çıldırmamak elde değil, 80 tane hisse fondan endeksi düzenli geçerek yönetilebilen 2 tane zorlarsan iki buçuk tane fon. İçler acısı. Taş çatlasa, iki tanesi rapor yayınlıyor, şirket geziyor, bilanço okuyor. 78 tanesi koymuş hisseleri endeks agırlıklarına göre yatıyor.
    Hocam çok haklısınız.
    Size katılmamak elde değil.
    Bizde 2 tanesiyle devam ederiz.
    Geriye kalanlar kendilerine çeki düzen verene kadar, kendilerini kanıtlayana kadar uzak dururuz.
    Şahsen ben öyle yapıyorum.
    Saygılar.
    Sevgiler.

4. FTX den google hissesi felan ala bilirmiyiz? Calisan varmi?
    Canlar gider heyyyy

5. fon değişimi yaparken üç gün beklememek için elimde bulundurduğum ppf'lerden yararlanıyorum. örneğin 20 bin liralık nnf satıp aynı oranda TKF'ye geçeceksem nnf'ye satış verirken hemen ppf'mi bozarak TKF'ye de eş zamanlı alış veriyorum ve ertesi sabah kalktığımda nnf'ye elveda derken TKF'ye de merhaba demiş oluyorum. bu şekilde arada boşluk olmuyor. ikinci gün gelen paramla da ppf'lerimi yerine koyuyorum. daha önce bu durumu yazmıştım ama gözden kaçmış olur diye tekrarlamak istedim. bol kazançlar dileğiyle

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    FTX den google hissesi felan ala bilirmiyiz? Calisan varmi?
    Kaydi olarak işlem imkanı veriyor. Ama amerikada yasaklı bir platform ftx.

Ciddi karşı taraf riski var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    fon değişimi yaparken üç gün beklememek için elimde bulundurduğum ppf'lerden yararlanıyorum. örneğin 20 bin liralık nnf satıp aynı oranda TKF'ye geçeceksem nnf'ye satış verirken hemen ppf'mi bozarak TKF'ye de eş zamanlı alış veriyorum ve ertesi sabah kalktığımda nnf'ye elveda derken TKF'ye de merhaba demiş oluyorum. bu şekilde arada boşluk olmuyor. ikinci gün gelen paramla da ppf'lerimi yerine koyuyorum. daha önce bu durumu yazmıştım ama gözden kaçmış olur diye tekrarlamak istedim. bol kazançlar dileğiyle
    Bu yazdığın çok önemli hocam. Ben de bu şekilde yapıyorum. Olası bir abuklukta 3 günde endeks %10 yaparsa büyük kayıp olur. Endeks yıllık karını bir ayda, o bir ayda da 9-10 gün içnde yapıyor çogu zaman
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu yazdığın çok önemli hocam. Ben de bu şekilde yapıyorum. Olası bir abuklukta 3 günde endeks %10 yaparsa büyük kayıp olur. Endeks yıllık karını bir ayda, o bir ayda da 9-10 gün içnde yapıyor çogu zaman
    Buna ek olarak bazı kurumlar portföy karşılığı teminat alarak 2 günlük faizsiz veya düşük faizli kredi kullandırıyor. Bir dönem bu tip işlemler Aktif’te yapılabiliyordu.

Sayfa 117/1003 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •