Sayfa 828/1001 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    teşekkür ederim,herkes kazansın inşallah 7 senedir voptayım az laf çok iş benimkisi son olarak endeks 30 kısa pozlarım devam ediyor edecek asla teslim olmam asla zararına kontrat kapatmadım hep ve hep pozisyondayım
    İşte böyle yaz ..samimi dürüst mertçe ,sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İşte böyle yaz ..samimi dürüst mertçe ,sevgiler
    ben çok mertçe yazdımki,senin konuşmaların buranın sanki agası gibiydi,kardeşimin adıda mert,10 sene önce 5.5 kg has altın verdim dükkan açtım gene dangalak aynı sen gibi,çok gönderi yapmak kimseye üstünlük saglamaz izmire yolun düşerse gel çayımı iç

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Vob online yazınca zor geldi de mi?

24 Saat bile dolmadan %10 kayıp

https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5067569
    Bakın ,mesela sayın oyunagelenadam a bir çok eleştiri geldi ..ama vob da zararına hiç kimse bir şey demedi ..eleştirmedi ..kötülemedi..

Benim bunca sene varmak istediğim yer bu ..online samimi yazınca kimse bir şey demez ..ama yalan dolan yazınca haklı olarak çok eleştiri gelir ve huzur bozulur ..olay net ..real time online ..ve vob olarak ..TKURU ,RTLAB falan filan değil ..
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    ben çok mertçe yazdımki,senin konuşmaların buranın sanki agası gibiydi,kardeşimin adıda mert,10 sene önce 5.5 kg has altın verdim dükkan açtım gene dangalak aynı sen gibi,çok gönderi yapmak kimseye üstünlük saglamaz izmire yolun düşerse gel çayımı iç
    iYİ HADİ BAKİM..SENLE DE ARKADAŞ OLDUK

Fakat bir İZMİR li olarak beklemediğim şekilde cimrisin biraz anlaşılan veya beni haalen tanımadın benim dost sofrasında çay la işim olmaz ya yani en azından başlangıçta
    Hayat hoş gerisi boş

iYİ HADİ BAKİM..SENLE DE ARKADAŞ OLDUK

Fakat bir İZMİR li olarak beklemediğim şekilde cimrisin biraz anlaşılan veya beni haalen tanımadın benim dost sofrasında çay la işim olmaz ya yani en azından başlangıçta
    rakıyı artık evde içiyoruz,heryer kapalı,açılsın adın gibi mertsen her zaman beklerim

6. Ykbnk grafiğine bakan var mı?4.90 hedefli çanak kulp formasyonu var... çalışır mı acaba?

7. Sisteme uydum mantıklı işlem yaptım..ama.sisteme uydum stop oldum..
    Olay bu..
    Gene denerim sıkıntı yok
    Vob online yazınca zor geldi de mi?

24 Saat bile dolmadan %10 kayıp

https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5067569
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    Ykbnk grafiğine bakan var mı?4.90 hedefli çanak kulp formasyonu var... çalışır mı acaba?
    çalışmaz abi,yada bence çalışmasın

Sayfa 828/1001 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •