Sayfa 737/1003 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Haydar abinin suyu ısınıyor
    Saygısızlık etmektense beğenmediğiniz fonu satın. Fonlar da yatırımcıları da rahatlasın.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet son zamanlarda cidden çok çok iyi gidiyor. Benim elimdekilerden en kötü giden Mac , uzun zamandır, ısrarla toparlayamıyor. bir bucuk aydır.
    eib bellimi sn hellistheothers.
    Bugün son gününüz eib'yle, umarım iyi vedalaşırsınız.
    Bende haftaya kadar süre tanıdım eib-eic ikilisine baktım olmuyor, vedalaşacağım kendileriyle.

3. Elz % - 1,42
    Pdd % +0,13

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    eib bellimi sn hellistheothers.
    Bugün son gününüz eib'yle, umarım iyi vedalaşırsınız.
    Bende haftaya kadar süre tanıdım eib-eic ikilisine baktım olmuyor, vedalaşacağım kendileriyle.
    0.32 % hocam. Bugün vedalaştım evet, umarım hayırlısı olur, 2 yıla yakın taşıdım, epey de stopaj çıkacak şimdi.. Genel olarak portföyümde defansif tarafla ilgili yeni stopaj düzenlemesine uyumlu bir kurgu yapmaya çalışıyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    0.32 % hocam. Bugün vedalaştım evet. Genel olarak defansif değişkenlerle ilgili yeni stopaj düzenlemesine uyumlu bir kurgu yapmaya çalışıyorum.
    Teşekkürler.
    Güzel oran gelmiş bugün.Dünün artısı yansımış.
    Ama genel olarak geri kalmaya başladı.
    En güzeli stopajsız fonlara geçip kalabildiğimiz kadar kalıp sıfır stopajın avantajından yararlanmak olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Teşekkürler.
    Güzel oran gelmiş bugün.Dünün artısı yansımış.
    Ama genel olarak geri kalmaya başladı.
    En güzeli stopajsız fonlara geçip kalabildiğimiz kadar kalıp sıfır stopajın avantajından yararlanmak olacak.
    Benim bu mevduat ve fonlardaki stopaj düzenlemesinin yeni ekonomi yönetiminde kalıcı olacağı ya da en azından bir süre daha uzatılacağı ile ilgili bir beklentim var. bakalım nasıl olacak.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet son zamanlarda cidden çok çok iyi gidiyor. Benim elimdekilerden en kötü giden Mac , uzun zamandır, ısrarla toparlayamıyor. bir bucuk aydır.
    Yükseliş dönemlerinde türev pozisyonlar nedeniyle Nnf nin getirisi diğerlerinden bir miktar düşük olmuştu ama endekste düşüş dönemlerinde Nnf daha güvenli liman oluyor. Ben de endeks 150 bini geçtiğinde Nnf hariç elimdeki diğer hisse yoğun fonları satmıştım. Eskiden Tkf fon da türev kullanımı yapardı ama son zamanlarda sanırım türev kullanıyorlar.

FCVyi öğrenebilirmiyiz

Sayfa 737/1003 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •