Pehh, gelseler ne olur! İşi bilmeyen bir sürü insan mevcut bu hissede. Haftalardır izliyorum, haftalardır tokat yiyenin haddi hesabı yok. Ayrıca, bu tahtada bariz filler tepişiyor, bu resmen belli. Dolayısıyla, karıncalarda arada eziliyor. Şuna bak, alan kurumlar küçük yatırımcıların kümelendiği aracı kurumlar olan HALK YATIRIM, ZİRAAT YATIRIM, VAKIF YATIRIM. Tokat yemeyi alışkanlık haline getirmiş kurumlarda yok değil, INTEGRAL YATIRIM, INVESTAZ, OSMANLI, ALAN YATIRIM, STRATEJİ MENKUL. Uzun lafın kısası, bu tahta henüz dengesini bulamadı. Dengeyi bulana kadar da, al-sat yapayım diye düşünürseniz tokadı yersiniz. Ha unutmadan, takas dağılımında birinci saırada EMEKLİLİK YATIRIM FONLARININ olduğu bir hisse ne yapar eder onu da size bırakıyorum (sakın bana emeklilik fonları uzun vadeli yatırımcıdır martavalı okumayın, gördük CIMSA' da ne kadar uzun vadeli olduklarını
).
Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.
Yer İmleri