mac 0,064450 +1,22%
Originally Posted by hellistheothers tcmb resmi kur (usdtry ) -0.43% sayın hellistheothers her gün paylaştığınız bu veri nedir ? Ne işe yarar ? bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum. saygılar.
Originally Posted by cahilordinaryus sayın hellistheothers her gün paylaştığınız bu veri nedir ? Ne işe yarar ? bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum. saygılar. Dolara endeksli fonlar bu rakamı alarak değerlendirme yapıyor
Originally Posted by melihsah Dolara endeksli fonlar bu rakamı alarak değerlendirme yapıyor rica etsem biraz daha açabilir misiniz ?
Originally Posted by cahilordinaryus rica etsem biraz daha açabilir misiniz ? "TCMB Gösterge Niteliğindeki Kur" olarak araştırma yapabilirsiniz.
Originally Posted by cahilordinaryus sayın hellistheothers her gün paylaştığınız bu veri nedir ? Ne işe yarar ? bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum. saygılar. yabanci hisse fonlarinda onemli
Canlar gider heyyyy
Originally Posted by cahilordinaryus rica etsem biraz daha açabilir misiniz ? yabancı fonların hisse senetleri dolarla işlem gördüğü için pay fiyatlarına dolar fiyatı etki ediyor. mesela bugünki kur oranı kadar fon değeri düşecek.
TPJ fonu usd ile alınıp , getiri usd imiş . bu ortamda alınırmi, döviz yerine ?
Forum Rules
Yer İmleri