Sayfa 20/193 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1. Eskiden seans salonları vardı, içerde hep uçacak kaçacak hisse arayan adamlar olurdu..Onların hepsi battı. Bir de sadece telefon açıp emir giren çiçekçi emin amca vardı. Emin amca biriktirdi parayla netaş alıp dururdu..ne zaman mikrofonlu telefonla hayran hanım'a netaş emri versek herkes bilirdi, emin amca netaş alıyor.. tabi herkes çok akıllı ve zeki olduğu için bıyık altından gülerdi.. tabi kepez, çukel gibi kaatlar varken ne var bu netaşta deyip dururlardı. Uyuz kaat, az prim yapıyordu kısa vadede.. halbuki kepez onları zengin yapacaktı...

Neyse, hikaye gerçektir. İsimler de gerçektir. 1993-1996 yılları arasında ekinciler de geçti anlattığım dönem. Emin amca vefat etti diye duymuştum ama netaş zengini olarak emekliliğini yaşadı. O kaatların bir kısmını hiç satmamış, muhtemelen torunları yiyordur parayı.. kepez ve çukel ciler 2-3 yılda iflas etti. Yok oldular..

Bu başlığı okurken Yalın dostumuzun söylediklerine kulak verin derim ben.. çünkü uçacak kaçacak hisse ararken donunuza kadar alırlar, ne oluyor anlamadan dımdızlak kalırsınız

2. Hocam

Hlgyo mevcut fiyatiyla IFM projesini hic fiyatlanmamis durumdaymış

3. beklentisi olan bir kağıt olduğu belirtilmekte

Yaşar Erdinc Kendini temel analiz bilgisi açısından test etmek isteyenler için bu testi hazırladım.

https://docs.google.com/forms/d/e/1F...kEyAw/viewform

5. Merhaba hocalarım kendimce verileri excelde biriktirip karşılaştırma yapıyorum da maliyetin değişimi üzerine net bir veri oluşturamadım. Maliyet/satışlar mı olmalı kar mı olmalı nasıl doğru ve dinamik bir oran kullanabilirim?

6. Soruyu yanlış yere mi sordum acaba? Yok mu sorduğum soruyu cevaplayabilecek kadar yeterince bilgili? Site yönetimi bildiği halde cevap vermeyen üşengeç modlarla ne kadar ilgili?

7. Yalın hocam eczacı ilaç ve eczytholding hakkında yorumlarınızı ve birbirine göre kıyaslama yapabilirmisiniz.yilan hikayesine dönen kartal arazisi ve beklentiler bu iki hisse arasında en çok hangisini olumlu etkiler.Simdiden emeginize sağlık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Aziz 2009 daki gibi. Güzel paylaşımları görünce heyecanlandım. Ben oylamaya katılmadım. Hakkımı muhafız tutmak istiyorum. Böyle bir hakkım varsa tabii.
    Sevgi saygılarımla
    Elbette hakkın var abi

Ne zaman istersen.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Sayfa 20/193 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •