Sayfa 565/995 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

ROBOTLAR DA EN ÇOK İŞLEM YAPAN 7 / 8 ARACI KURUMLARDA KENDİLERİ için çalışıyorlar önce satıcılı gösteriyorlar tahtayı sonra satış gelen kurumdan mal alarak ekmeği pekmeze denk getiriyorlar tahtada alanlarla satanlar eşit gösteriyorlar .
    yatırım tavsiyesi değildir
    cepten cebe desenize kıskaç yapıyorlar bezdir kap hikayesi tam şu çocukken oynadıgımız mendil kapmaca oyununa benziyor
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. 10 dakikalık grafik beyaz çizginin üzerine 200 günlük ortalama üzerine atması lazım . y t d

veya günlük grafik de kapanışlar olarak çizdim düşeni yukarı kesmesi 401 30 üzerine atması ile yükseliş ivme kazanır .
    yatırım tavsiyesi değildir

3. froto kapıyı kitledi misafir kabul etmiyor bunlar ise birbirleri ile didişirken kapıyı bırak pencereleri de açmış belki içeri bir kuş düşerde yakalarım mantıgında yav kapıdan giren pencereden kaçıyor haberi yok safın

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    teşekkürler sn enigma görüştüm var da aracı kurumlar görülmüyor kademelerde bir sorun yok sadece hangi kurum alıp verir onu göstermiyor
    aracı kurumun lisans işlemi yapması lazım bunun için.yapmamışlardır.

5.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    aracı kurumun lisans işlemi yapması lazım bunun için.yapmamışlardır.
    neyse fazla da gerek yok sag olun sizler paylaşıyorsunuz ordan takip ediyorum emeklerinize saglık teşekkürler

6. koç holding otomotiv şirketleri

mavi:otokar
    yeşil:froto
    siyah:ttrak
    kırmızı:toaso

froto ve ttrak zirve yeniliyor.
    toaso ve otokar ise henüz bunlara eşlik etmiş değil.normalde korlasyon bariz şekilde görülüyor bu şirketlerde.
    bu sebeple otokar ve toasonun da önümüzdeki günlerde bunlara eşlik etmesi mümkün.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...addecb32ad.png

7. İhale

İhale konusunda son gelişmeleri bilen var mı? Sonuç belli oldu mu veya açıklanması ne kadar sürer?

Email: murat.akgus@ego.gov.tr = Yanıt vermiyor.

Sayfa 565/995 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •