Sayfa 217/337 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

1.  Alıntı Originally Posted by axiom Yazıyı Oku
    Işık Ökten in ağrına gitmiş spk yi göreve davet etmiş, adam diyor soru sormaktan aciz aracı kurum hiç üstüne alınma yok, değişecek bu algı mutlaka, kaba taslak tavsiye veren,al verip ertesi gün satışa kamyonu dayayan aracı kurumlar da layigini bulacak

2. adam ne de güzel anlatmış, tek bir marka altında 60 üzeri uygulama ve yazılım çözümü, en küçügünden en büyügüne her şirketin dijital dönüşüm için ihtiyaç duyacağı uygulama Logo'da mevcut. Bizim excelci analistler biraz bunları okusunlar.

3.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Işık Ökten in ağrına gitmiş spk yi göreve davet etmiş, adam diyor soru sormaktan aciz aracı kurum hiç üstüne alınma yok, değişecek bu algı mutlaka, kaba taslak tavsiye veren,al verip ertesi gün satışa kamyonu dayayan aracı kurumlar da layigini bulacak
    adam haklı...adam gibi temettü vermeyen bedelsiz vermeyen son beş senedir parayı cukkalıyorlar...

4. https://twitter.com/tugrult/status/1...339239936?s=19 tuncay turşucu hissenizi yorumlamiş..logocular
    Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.

5. tüm ortaklara selamlar
    ilk 9 aylık pazarlama giderleri 61 milyon
    12 aylık pazarlama gideri 121 milyon (son çeyrekte 60 milyon pazarlama gideri oluşmuş?)

ilk 9 aylık genel yönetim giderleri 46 milyon
    12 aylık genel yönetim gideri 91 milyon (son çeyrekte 45 milyon genel yönetim gideri oluşmuş?)

Arkadaşlar son çeyrekte pazarlama ve genel yönetim giderlerindeki artışın sebebini yorumlayabilecek varmı.
    Acaba personel primleri olabilir mi?? Aklıma başka bir şey gelmiyor..

6. Cuma günü raporunun arkasında durup OYAK satış yapmış her tavanı kursağında kalan logo yatırımcıları için artık hevesimiz kursağımızda kalmayacağı bir hafta olması dileğiyle selamlar

7. Bir zahmet 150 üstüne yerleşelim artık

Sayfa 217/337 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •