Sayfa 58/1000 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Tüm söyledikleri çelişkili,bir tarafta doktor kimliği,diğer tarafta özel hastane sahibi siyasetçi kimliği,ne diyecekti? bu virüsten korunmak için tam kapanma şart,iki kişinin oturduğu lokantada bulaşan virüs,20 bin kişinin lebeleb doldurduğu salondada bulaşır mı diyecekti??? çevir kazı yanmasın yaparken bir tarafları tutuşuyor....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Tüm söyledikleri çelişkili,bir tarafta doktor kimliği,diğer tarafta özel hastane sahibi siyasetçi kimliği,ne diyecekti? bu virüsten korunmak için tam kapanma şart,iki kişinin oturduğu lokantada bulaşan virüs,20 bin kişinin lebeleb doldurduğu salondada bulaşır mı diyecekti??? çevir kazı yanmasın yaparken bir tarafları tutuşuyor....
    Magazin tadında manav, bakkal haberciliğinden, düğüncüler, özel okullar, turizmciler bu yılı nasıl atlattı. Neler yaşıyorlar bilemiyoruz. BBC felan program yapsında öğrenelim diye bekliyoruz.
    Bugün yine dışarıdaydım. Vatandaş boş boş gezmeye, çeneye maske indirmeye, fosur fosur sigara içmeye. Gençler sosyal mesafeyi 10 cm civarı tutmaya özen gösteriyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu savunma bana pek inandırıcı gelmedi,siz en iyisi bir çay için sayın sağlık bakanı....
    Kadir İnanır

4. nasıl açıklama bekleniyor anlamıyorum ?
    Basın dediğin olanı göstermemeye yönelik bir araç.
    eskideydi o gerçeklik.

7.28... gaz elmas madeni filen yok mu ? 2 saatte hemde.
    ZK patates..
    bugünkü açıklama patates..
    faiz marjini kaç kaldı onu da görelim

Şeyini şey ettiğimin şeyi 7,2969

6. terste kalan yabancı kurumların sıralı tam listesi kimde var

gerçi kimseyi silkeleyemediler ama 6.25 yıl sonuymuş alırsın ...... ...

yavaş çıkın la kapı dar. birbirinizi ezmeyin.

7. ustbond 10y %1.4940
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Magazin tadında manav, bakkal haberciliğinden, düğüncüler, özel okullar, turizmciler bu yılı nasıl atlattı. Neler yaşıyorlar bilemiyoruz. BBC felan program yapsında öğrenelim diye bekliyoruz.
    Bugün yine dışarıdaydım. Vatandaş boş boş gezmeye, çeneye maske indirmeye, fosur fosur sigara içmeye. Gençler sosyal mesafeyi 10 cm civarı tutmaya özen gösteriyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Valla Sayın Egeli,bu konudaki görüşümü geçen günde yazmıştım,malum parti kongreleri pek tınlanmayan anayasa nın eşitlik ilkesine dahi aykırı,sen 4 masa ,16 sandalyeli işletmeyi kapatacaksın,ağzına kadar dolu spor salonlarında kongreler yapacaksın,neredeyse bir yıldır iş yapamayan adamlara da marifetmiş gibi bunu izlettireceksin,emin olun her yer aynı,ben kendimi korumak için,çift maske ve gözlükle geziyorum,milletin bin türlü derdi var,bu kadar yayın,baskı,ceza tehditine rağmen o adam o maskeyi takmıyorsa kendilerine yetkili denilen kişilerin düşünmeleri gerekir.. vatandaşın durumu temsili;

https://www.youtube.com/watch?v=lOX7...el=%C3%9CLKETV

not:başka kaynak olmadığı için bu tv kanalı logolu videoyu kullanmak zorunda kaldım..

Sayfa 58/1000 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •