Sayfa 355/602 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Günaydın. Hayırlı işleriniz olsun . Inşallah bugün düzeltmeyi tamamlar . Celik hocanın bilgisayar sistemi çöktüğü için yazamamış. Yarın liste yapacak . Bu haftaki yediğimiz dayak ta inşallah biter ...
    Merhabalar , Celik hoca . Bu hafta iyi dayak vardı. Inşallah bitmiştir...

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ostım konusunda fikrim hiç değişmedi çift rakam beklentim devam ediyor bedelli ye katılıcam katılmak istemeyen arkadaşlar rüçhanlarını satıcak hissesi aynı kalacak zaten hemen hemen herkes biliyor sanırım
    tesekkurler hocam

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar , Celik hoca . Bu hafta iyi dayak vardı. Inşallah bitmiştir...
    bizde nasibimizi aldık dayaktan mebes zararda olduklamız var 70 civarında beklicez sabır önemli bu süreçte dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenicez gerci bu işi ciddi manada bilen arkadaşlarım bile var zararda olan bu piyasada fırsat he zaman var paylaştığımız hisselerin bazıları dumanlı havada güçlü kldılar vakko .yayla.blcyt.gsray gibi aklıma gelenler

4. Hocam PETKM için ne dersiniz okullu bey oranını yüzde 10'a çıkardı bir şeylerin kokusunu mu aldı sizce 5.38 üzerinde bir türlü kalıcı olamıyor.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hocam PETKM için ne dersiniz okullu bey oranını yüzde 10'a çıkardı bir şeylerin kokusunu mu aldı sizce 5.38 üzerinde bir türlü kalıcı olamıyor.
    5 üzerinde canak hedefine gitmeli okullu olsada olmasada o gidecek ama sabırlılar kazanacak kemikli yatırımcısı var uzun süredir bekliyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    5 üzerinde canak hedefine gitmeli okullu olsada olmasada o gidecek ama sabırlılar kazanacak kemikli yatırımcısı var uzun süredir bekliyorlar
    Onları mı dökmeye çalışıyorlar hocam
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    güzel ve anlaşılır yazmışsın esma tebrikler calışmalarının ve başarılarının devamını bekliyorum
    Çok teşekkür ederim hocam. Sizden bu iltifatı duymak beni mutlu etti. Sizlerin öğrencisi olmaktan gurur duyuyorum. Saygılar. ..

8. Merhaba çelik hocam
    23 aralıktan beri elimde olan Afyona 2 hafta önce aylık grafiğinden baktığımda rsı çok şişmiş gelmişti ama satmaya kıyamadım ya giderse diye. 5.60 larda elim gitmedi. 40 larda 20 lerde en son 5 civarı vermedim. Şuan zarara döndü. Sizin sözünüzü hatırımda hep "kolay götürmeyecekler" o yüzden bekleyip durdum. Fakat iyi derecede karı kaçırıp lot arttırmamış oldum. Desteğimiz tam olarak nereler az da olsa destek atmaya çalışacağım. Ayrıca Menderes için de çok sağolun Allah razı olsun. Sayenizde topluyorum. Günlük işlemlerinden aldığım 50 tl 100 tl 30 tl yi Menderese atıyorum. İlk alımımdan itibaren %10 arttırdım. Kumbara olarak devam inşallah..

Sayfa 355/602 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •