Sayfa 187/1000 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Biri kuru tutacağım diye diki tuttu. Diğeri faiz artışı yaptı ama dik hala dimdik duruyor. Offf uykuları kaçıyordur.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi sap gibi ortada kaldım.
    deli aşağı basıp, şikayetlerle bu adamları paketlerler mi diye, acaba diyordum...
    neyse..

haftalık sar döndü sıkıntı yok gibi
    istediklerı kadar salsınlar aşağı haftayı 51 üstü kapasın yeter.. kaldıraç modu on..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Alavare dalaverede bunlardan üstününü tarih yazmamıştır...
    Ben II Dünya savaşını çok incelerim, Goebels bunlara üstadım demezse ne olayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bizim politika faizine %20 yolu gozuktu. onumuzdeki toplam 2 ppk toplantisi sonucunda o noktada olma ihtimalimiz cok yuksek gibi duruyor.

%20 politika faizi ve 7.85 kur dengesi olusur.
    Faizlerin artmayacağını düşünüyorum. Zaten damat istifası, merkez değişimi, doların 8,60 olması ve 128 milyar dolar rezerv varken ülkeye gelmeyen yabancı paranın aniden ülkeye akması tesadüf değildir. Sadece tek merkezden yönetilen medyanın bizlere yaptığı algıdır. Neden 128 milyar dolar yakıldığı halde 8,60 a gittik ? Gittiysek şimdi hiç dolar satmadığımız halde ( rezervlerden ) nasıl oluyor da 6,90 lara düştü ?

Şimdi ne oldu yeniden - yangından kaçar gibi - 7,55 lere gitti ? Üstelik bu kadar faizle. Aslında burada hepimiz biliyoruz da işte birbirimizle eğleniyoruz. Hep ağa eğlenecek değil ya ! Ağaların 6,90 lardan 7 lerden fulledikleri depolar uzun soluklu koşuyla belki 9 belki 10 gibi yerlerde boşalabilir. Bizde 9- 10 ları görünce '' Abooo ne oluyor , aman kaçırmayalım'' diye depoya hortum bağlayıp adamların yükünü alırız..... ALLAH aklımıza ve paramıza mukayyet olma gücü versin. Y:T:D.

bir uçak tırmanışa geçtiği zaman uçuş açısı artar ve hava kanatlarının üzerinden düzenli olmayan bir şekilde akmaya başlar. eğer bir uçak yeteri kadar gücü olmadan çok dik bir şekilde yükselmeye başlarsa hava kanadın üzerinden akabilmek ve kaldırma kuvveti yaratabilmek için yeteri hıza sahip olamaz. havanın akışı bozulur ve uçak yere doğru düşmeye başlar. buna stol olma denir. pilotlara stol olmama ve bu durumdan kurtulma yolları öğretilir. ancak uçak yere yakınken stol olmak çok tehlikeli olduğu için modern uçaklarda stol'u önlemek için stol uyarı sistemi adı verilen bir grup algılayıcı bulunur.

kaynak
    http://www.turkavi.net/makale_aerodinamik.htm
    17.11.2002 05:38 ~ 06.01.2006 03:52 jim raynor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biri kuru tutacağım diye diki tuttu. Diğeri faiz artışı yaptı ama dik hala dimdik duruyor. Offf uykuları kaçıyordur.
    Dik tutma eğitimini Reha KAYA dan mı almışlar ? mühim işler yazıyorsunuz ama açıklama eksik dostum )

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    şu da garibimin en son tweet'i..

İlk defa görüyorum bunu, 88 k da takipçisi var; SPL3 lisansını da gözümüze sokmuş..2000 de ODTÜ' de 2500 Marka veriyorlardı bu lisansı arkadaş alalım dedi de almadık, o aldı..ne işe yarar bilmem..iyi ki de vermemişim 2500 Deutche Markı..

https://lsts.spl.com.tr/EmployeeUser...3-DB54F7F2D534

8. Galiba 7.50 den sattıklarımın arkasından bakacağım... Takipteyiz.

Sayfa 187/1000 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •