patronun 2 milyon ek satış hakkı kullanıldı mı, kullanılmadı ise 10.tavanda kullanmasının önünde bir engel var mıdır ? bilen yanıtlayabilir mi ?
patronun 2 milyon ek satış hakkı kullanıldı mı, kullanılmadı ise 10.tavanda kullanmasının önünde bir engel var mıdır ? bilen yanıtlayabilir mi ?
Parasi cok olana heryerde oldugu gibi borsada da oncelik var yani.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Anladım teşekkürler
Şirket sahipleri de en yukarıdan malı okutmak derdinde.. benım tahminim yarın ya da en geç ptesı o ıkı mılyon lotla ne olursa olsun alayım diyenleri buluşturacaktır kendileri..
Diğer tarafta aynı sektörde olup çok daha iyi değerlere sahip olan şirketlerin yuzune kımse bakmıyorken burada kapişko durumları mevcut..!!!
Arzum daki mağduriyet burada da olmasın önemli olan bu..!!!
Son alıcı olmamaya dıkkat etmek lazım..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Tavanda 26 milyon lot alış var, 2 milyon lot çerez olur şu an. Hadi hepsi gerçek talep değil diyelim, yine de 3-4 milyon talep mutlak var. Hadi fiyat olarak da 20 lerden sattı diyelim, yine alır piyasa.
Ben de Deva da var. Maliyetimde düşük ama bu saatden sonra ilaç sektörünün göz bebeği trilc olur. Diğerleri arkasından gelir. Neden? Çünkü badem olan hisse bu. Her aşı dedikodusu çıktığında önden gidecek olan bu. Bu zamanda badem hisselerle yürüyecen, gerisi boş...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri