Sayfa 577/602 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Endex139 üzeri kapatir bence..

2.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Şirketlerin 1. Dönem
    Ciro ları
    Kar ları
    Ve en önemlisi Döviz durumları

2021 bilanço geneline ışık tutacak

Belli ki bu virüs daha epey insanlık tarihini yoracak..

Şirketlerin, ilk çeyrek döviz ve ihracat durumları, diğer 3 çeyrek bilanço için bize epey ışık tutacaktır...

Bu hisse çok çıkmış alınmaz
    Bu hisse çok düşmüş alınır , mantelitesinden
    Grafiğe bakıp , fiyat belirleme işlerinden kurtulun..

Esas olan, mali tablolardır,

Grafikler, şirketin batıp iflas edeceğini, borsa kotundan çıkacağını göstermez
    Ya da deli kar edip para içinde yüzeceğini de göstermez..

Şirketin, gelecekte ne olabileceğini sadece Mali tablo, bilançolarında görürsünüz...

Ayrıca, SPK nın, şirketlerin bedelli ile yatırımcıdan para toplama işini küllüm kaldırması şart olmuştur..

X bir şirket bedelli yapıyorsa, bilin ki iyi yönetilemiyordur,
    2. Kez bedelli yapıyorsa, bilin ki bunu alışkanlık haline getirmiştir, yatırımcıyı keriz yerine koyup, sövüşlüyordur..

Yatırım tavsiyesi içermez.
    Tespitler için bravo...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,134
    Forum, üyelerin paylaşımı için vardır. Başka forumlara, başka sitelere veya e-mail listelerine üye sağlamak amacıyla kullanılmaması gerekir.

dükkanı kapatıyoruz diyorsanız kapatalım.!!
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Forum, üyelerin paylaşımı için vardır. Başka forumlara, başka sitelere veya e-mail listelerine üye sağlamak amacıyla kullanılmaması gerekir.

dükkanı kapatıyoruz diyorsanız kapatalım.!!
    Sayın Güneysu buradaki paylaşımlarım devam edecek buradaki paylasimlarimi kopyala yapıştır yöntemiyle para karşılığında telegram larda paylaşanlar (ziyaretçi) içinde bir önlem almanızı beklerdim.. şu an sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre ara verdim.paylasimlara devam edicem kapatırsanız da yapicak bir şey yok.

5. Sayın çelik kardeş bende twitter olayına karşıyım sosyal ortamda o akadar örnekleri varken sizin burdaki paylaşımlarımı twetterde paylaşıyorlar diyip kendinize hesap açıp sizi burdan takip edenleri oraya davet etmeniz bana göre yanlış yada etmesenizde burdaki arkadaşların size benide ekle benide ekle demeside tuaf burda paylaşım yapıp yapmamak sizin elinizde elbet lakin twetter olayına KARŞIYIM buzaman kadar yapmış oldugunuz paylaşımlar için tşk rast gele..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,134
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Sayın Güneysu buradaki paylaşımlarım devam edecek buradaki paylasimlarimi kopyala yapıştır yöntemiyle para karşılığında telegram larda paylaşanlar (ziyaretçi) içinde bir önlem almanızı beklerdim.. şu an sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre ara verdim.paylasimlara devam edicem kapatırsanız da yapicak bir şey yok.
    Burası halka açık bir forum, bu konuda yönetim olarak ( teknik olarak ) yapabileceğimiz bir şey yok.

para ödeyenler düşünsün, buraya gelirlerse bedava okurlar zaten.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7. Yüzde yüz katılıyorum size.Ben de borsada şirketin bilançosunu,karını,zararını,döviz durumunu,yatırımlarını incelemenin ve araştırmanın grafik okumaktan çok çok daha önemli olduğunu öğrendim.Büyük şirketlere ,üretim yapan şirketlere yatırım yapmanın her zaman kazandıracağını düşünüyorum.Grafik yada teknik dinlemiyor Türk borsası.

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Şirketlerin 1. Dönem
    Ciro ları
    Kar ları
    Ve en önemlisi Döviz durumları

2021 bilanço geneline ışık tutacak

Belli ki bu virüs daha epey insanlık tarihini yoracak..

Şirketlerin, ilk çeyrek döviz ve ihracat durumları, diğer 3 çeyrek bilanço için bize epey ışık tutacaktır...

Bu hisse çok çıkmış alınmaz
    Bu hisse çok düşmüş alınır , mantelitesinden
    Grafiğe bakıp , fiyat belirleme işlerinden kurtulun..

Esas olan, mali tablolardır,

Grafikler, şirketin batıp iflas edeceğini, borsa kotundan çıkacağını göstermez
    Ya da deli kar edip para içinde yüzeceğini de göstermez..

Şirketin, gelecekte ne olabileceğini sadece Mali tablo, bilançolarında görürsünüz...

Ayrıca, SPK nın, şirketlerin bedelli ile yatırımcıdan para toplama işini küllüm kaldırması şart olmuştur..

X bir şirket bedelli yapıyorsa, bilin ki iyi yönetilemiyordur,
    2. Kez bedelli yapıyorsa, bilin ki bunu alışkanlık haline getirmiştir, yatırımcıyı keriz yerine koyup, sövüşlüyordur..

Yatırım tavsiyesi içermez.
    Sayın Temereisim söylediklerinize harfiyen katılıyorum.Çok doğru bir tespit

Sayfa 577/602 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •