Sayfa 85/277 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2210 madde; 673 - 680 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu Deniz, Tacirler, Gedik üçlüsüne kim dur diyecek?
    Bu üçünün kanunlardan muafiyeti mi var?
    SPK'yı şikayet edebileceğimiz bir yer olsaydı keşke. Bu kadar da aklımızla dalga geçilmez.
    Ama 20 sene de geçse zamanı gelince sorumlular hukuk önünde hesap verecektir. Hiç şüphem yok.

Bu arada gerçekten kanal istanbul yapılmamalı. Ekrem imamoğlu doğru söylüyor.
    Bir de adama soruşturma açmışlar türbe olayından ötürü.
    Ekrem reyizi tekrar belediye başkanı seçtirmekte kararlılar sanırım.

2.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Bu Deniz, Tacirler, Gedik üçlüsüne kim dur diyecek?
    Bu üçünün kanunlardan muafiyeti mi var?
    SPK'yı şikayet edebileceğimiz bir yer olsaydı keşke. Bu kadar da aklımızla dalga geçilmez.
    Ama 20 sene de geçse zamanı gelince sorumlular hukuk önünde hesap verecektir. Hiç şüphem yok.

Bu arada gerçekten kanal istanbul yapılmamalı. Ekrem imamoğlu doğru söylüyor.
    Bir de adama soruşturma açmışlar türbe olayından ötürü.
    Ekrem reyizi tekrar belediye başkanı seçtirmekte kararlılar sanırım.
    Dilimde tüy bitti benim yıllardır demokrasi, kurumların ve medyanın bağımsızlığı, herkese eşit mesafede - adil yargı diye. İş ekmeğine gelmeden algılayamıyor halkımız ne yapabiliriz?

Hocam Rize iyi dere- ikiz dere 1995'de gitmiştim. Yüzüklerin efendisi bile çekilir, muhteşem bir doğa. Her seçimde %90'ın üzerinde Akp çıkan bir bölge. Şimdi neredeyse ayaklanma çıkacak orada taş ocağı meselesinden. Onları savunmaya kalkan ise son seçimde %2 bile alamayan muhalefet partileri.

Yapacak bir şey yok. Necip Türk halkı 19 yıldır hep aynı yönde yapıyor tercihini. Çevreyi ve azınlıkta kalanları koruyacak hukuk sistemini de el birliğiyle yok etmeden önce düşünecektik?

Ana akım medya bağımsız değil baskı var vs. vs. eyvallah ama hala merakı ve aklı olana alternatif bilgi platformları açık. yapacak bir şey yok gerçekten.

Kanalın yapılacağını düşünüyorum. Parama bakarım ben bu saatden sonra.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

3. aokan1973 üstadım benim de yüklü hissem var ancak ben kanalın yapılamayacağını düşünüyorum.
    iş inada bindi sanırım ekrem reyiz ile diğer kişi arasında.
    bakalım ne olacak.
    hazirana şurada 1 ay kaldı.

4. Kanalın bütün planları projeleri hazır ÇED raporu çıkmış İnşallah Haziran'da kazma vurulacağı zaman biz de İstanbullu olarak gurur duyarız..ç

5. Emlak konutun fiyatı uçacaksa kanal yapılsın. Ama kim yapar nasıl yapar bilemiyorum baya büyük proje. Haziranda kanalın köprü temeli atılacak. Sanırım önce köprüler yapılacak sonra kanal. 1 köprü ne kadar zamanda yapılır acaba? 6 köprü olacakmış galiba. Aslında önce kanal etrafına yapılacak siteleri emlak konut yapsada daha sonra kanal başlasa dahamı iyi olur. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Büke Yazıyı Oku
    Emlak konutun fiyatı uçacaksa kanal yapılsın. Ama kim yapar nasıl yapar bilemiyorum baya büyük proje. Haziranda kanalın köprü temeli atılacak. Sanırım önce köprüler yapılacak sonra kanal. 1 köprü ne kadar zamanda yapılır acaba? 6 köprü olacakmış galiba. Aslında önce kanal etrafına yapılacak siteleri emlak konut yapsada daha sonra kanal başlasa dahamı iyi olur. Ytd.
    https://www.youtube.com/watch?v=wJcyi2uiHMw

Sanırım bu linkten aradığınız soruların cevaplarının tamamını bulabilirsiniz.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

7. Yokuş aşağı kayıyor..
    Fren patlak...

8. Kanal isranbul yapılacak olsaydı emlak gyo şimdi çift hane fiyatlarda olurdu ,,Türkiyemizin hali ortada yabancı kaçıyor ,,bu seneki turizmde bitti tuik rakamlarına dünyayı boşverin ülke inanmıyor ,,halkta para yok iş yok emlak daire yapsa kim alacak bu faizlerden ,,merkez de para yok elin yunani angarada hava atabiliyor ,,durum bu ,,pudraci pamukçu yanmaz bez tacirleri hamamcı saunaci lar ayrı ,,,kanal istanbul trakyayi stratejik yalnızlığa itecek ,,ayrıca rusya asla istemediği durum ,,ve akp parti rejiminin mehapa ile son durumu yuzde30 larda mutlak azınlık la böyle bir proje imkansız ,,enerji bakanı hergün gaz müjdesi veriyo da manşet bilem olmuyo artık yandaş bilem inanmiyo umudu kesmiş iktidardan ,,herkes bi anda kaçacak ,,anal ıst ne dediysek o belki babacana kusmettir ,,,

Sayfa 85/277 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •