Sayfa 188/1002 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın ,
    1993 unutulmuyor. Bende Beşiktaşlıyım umarım bu defa gol averajı ile biz kazanırız.
    93'te ne oldu da bu kadar dert ettiniz dostum.
    İyi oynayan kazansın.
    İki takımı da tutmuyorum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. Aktif fx ve fiba fx şu anda ucuza döviz satıyor. Elbette alışları da bayağı ucuza... Ekranda dolar 8,33 iken 8,3170 e dolar satıyorlar. Avro ekranda 10,1080 iken banka 10,09 dan satıyor. Bu durum tatil öncesi piyasalarda yüksekten döviz gömme hareketi gibi sanki.....

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın ,
    1993 unutulmuyor. Bende Beşiktaşlıyım umarım bu defa gol averajı ile biz kazanırız.
    zalad yok diyorsun
    bir halt olacağı yok.

4. israilin ilk covidden cikan ulke olmasi,
    aya sofya nin camiye cevrilmesi ( simdide onlar bizde mescidi aksa yi degistirecegiz karisamazsiniz diyecektir )
    kapanma zamaninda bunu yapip, kesin turkler bunu protesto icin binlerce kisi sokaklara cikar viruste aynen yayilmaya devam eder diye dusunmesi
    israilin hem azeri-ermeni olaylarinda hemde 1915 olaylarinda bizim yanimizda oldugunu soylemesi

hepsi bir plan mi acaba.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    israilin ilk covidden cikan ulke olmasi,
    aya sofya nin camiye cevrilmesi ( simdide onlar bizde mescidi aksa yi degistirecegiz karisamazsiniz diyecektir )
    kapanma zamaninda bunu yapip, kesin turkler bunu protesto icin binlerce kisi sokaklara cikar viruste aynen yayilmaya devam eder diye dusunmesi
    israilin hem azeri-ermeni olaylarinda hemde 1915 olaylarinda bizim yanimizda oldugunu soylemesi

hepsi bir plan mi acaba.
    Valla ana plan mescidi aksa yıkılacak süleyman mabedi yapılacak.Bunun tarihi de çok yakınlaştı gibi,buna değil biz bütün dünya bir araya gelse engel olamaz,asıl erenler o kararı vereli çok oldu.O yüzden bu protestolar falan palavra,hele bu ekonomik durumumuzda pandeminin göbeğinde tamamen boş işler.Ha dediğiniz ayrıntılar da doğru ve realite elbet,ama o ayrıntılar olmasa da adamlar mescidi aksa yı yıkacaklardı.

Dediğiniz ayrıntılar bizi çok önemli bir ülke gibi gördükleri yanılsamasına yol açar,adamların bizi umursadıklarını hiç sanmıyorum.

İsraile savaş açıyoruz,gönüllüleri şu yana alalım dense ortalık sedat peker in son videosounun altındaki yorum kısmı gibi olur))))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Portakal kessek.Bir dakka o başka bir ülkemiydi.Şimdi kafam karıştı,hakikaten biz bir ara kime kızıp portakal kesiyorduk,niye kızmıştık çok karışık işler.Bir de çinli diye koreli dövme işi vardı,hatta zatı muhteremlerden biri ikisi de çekik göz değil mi ne farkeder demişti,ilk defa bir siyasi halka kardeşim ben seni salak olarak görüyorum o şekil konuşuyorum senle diye itiraf etti diye çok sevinmiştim,neticede tüm siyasi hayatı boyunca en dürüst demeci oydu,art niyetsiz dümdük salaksınız oğlum siz demişti.
    Çekik gözlülerin biri de kırgız idi. Ben de türküm bende türküm diye bağırıyordu garip!

Sayfa 188/1002 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •