Sayfa 745/1002 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Bak meteposta cevapladı soruyu.neden çünkü özgür adam bir şey yazarken kimseye sormak zorunda değil.sen mecbursun ezber bozan bir soru oldu mu ekibe danışacaksın bir çıkar yol bulamadın mı ortalık bulandiracaksın falan.senin aklın bu foruma yetmez.bence bırak bu çabayı da işine bak.

2. Kürtçüler, Nur tarikatları ve PKK/hdp ile kanca attığı dindar ve Komünist Türklere beyin yıkaması yaparak onları Suçlu/Haksız olduklarına ve Kürdistan'ın hak olduğuna başarıyla inandırdılar ve desteklerini aldılar. ABD'in tam desteğiyle de amaçlarına ulaşacaklarını hesaplıyorlar..Türk ulusu Kürtlere her zaman adil ve sabırlı davrandığı için şimdi PKK/hdp'li Kürtçülere bu ültimatomu vermekte her açıdan haklıdır..;
    "PKK/hdp'li Kürtçüler, Türk ulusu karşısında diz çökün ve bağışlanma dileyin.. Bugüne kadar yaptığınız terörden katliamlardan pişmanlıklarınızı bildirin.. Kürdistan'dan Kürtçe eğitim dilinden vazgeçtiğinizi açıklayın... Bir daha asla etnik partileri desteklemeyeceğinize and için.. Biz PKK'yız diye haykıran Eşbaşkanları vatan haini ilan edin Apo'nun Demirtaş'ın ipini biz çekelim deyin.. Kürt sorunu Kürdistan isteyenlerin sorunudur bizim öyle bir sorunumuz yok deyin.. Suriye ve Irak'da yaptığınız gibi ülkenize ihanet etmeyeceğinize, Korucu Kürtler gibiTürk ulusuna hizmet edeceğinize and için... Türk ulusu Ermeni ve Rumları ilk ayaklanmalarında kovmasına karşı biz Kürtleri Sünni dindaş olduğumuz için bir çok kez bağışladı bunu biliyoruz ve minnet ediyoruz deyin.."

Meteposta düşüncelerin belli defalarca yazdın zaten anlayan anlayacağını anlamıştır.biraz da şu mhp den bahset akp den bahset ilk secimde kime oy vereceksin kimi beğeniyorsun önü da yaz da olay daha somut bir mecrada tartisilsin

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    ......Türk yurdunda Kürdistan kuracağız diyen Kürt milliyetçilerinin kellesini koparmak kafatasçılıkmıdır Türk yurtseverliğimidir?
    Buyurun size Kürdistan desek Kafatasçılığımız kalmayacakmış! Ne kadar uyanık bu Kürtçüler!..
    [/B]
    Kellesini kopartmak tabi ki kafatasçılıktır. Kelle neden kopartılır ki? Kafatası için kopartılır. Türk milliyetçisi kafa koparırız derse Kürt milliyetçisi de aynısını söyler. Hal böyle olunca yurtta barış olmaz. Dünya başka bir çağa geçti,evrensel değerler var artık. Eski çağdan kalan kafalar bunları benimseyemedi. Hal böyle olunca sen benim ormanımı yaktın ben senin ormanını yaktım,bundan dünya zarar görüyor. İllaki savaş yapalım diyenler gitsin ötede savaşsın, düzgün Türklere de, Kürtlere de, doğaya, ormanlara da bulaşmasın, milletin derdi kendine yetiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Kürtçüler, Nur tarikatları ve PKK/hdp ile kanca attığı dindar ve Komünist Türklere beyin yıkaması yaparak onları Suçlu/Haksız olduklarına ve Kürdistan'ın hak olduğuna başarıyla inandırdılar ve desteklerini aldılar. ABD'in tam desteğiyle de amaçlarına ulaşacaklarını hesaplıyorlar..Türk ulusu Kürtlere her zaman adil ve sabırlı davrandığı için şimdi PKK/hdp'li Kürtçülere bu ültimatomu vermekte her açıdan haklıdır..;
    "PKK/hdp'li Kürtçüler, Türk ulusu karşısında diz çökün ve bağışlanma dileyin.. Bugüne kadar yaptığınız terörden katliamlardan pişmanlıklarınızı bildirin.. Kürdistan'dan Kürtçe eğitim dilinden vazgeçtiğinizi açıklayın... Bir daha asla etnik partileri desteklemeyeceğinize and için.. Biz PKK'yız diye haykıran Eşbaşkanları vatan haini ilan edin Apo'nun Demirtaş'ın ipini biz çekelim deyin.. Kürt sorunu Kürdistan isteyenlerin sorunudur bizim öyle bir sorunumuz yok deyin.. Suriye ve Irak'da yaptığınız gibi ülkenize ihanet etmeyeceğinize, Korucu Kürtler gibiTürk ulusuna hizmet edeceğinize and için... Türk ulusu Ermeni ve Rumları ilk ayaklanmalarında kovmasına karşı biz Kürtleri Sünni dindaş olduğumuz için bir çok kez bağışladı bunu biliyoruz ve minnet ediyoruz deyin.."
    Akp yüz verdi, bu Kürtçüler şımardı. Hatasını anlayınca... iş işten geçmişti. Bu iktidar K. Irak daki Kürtlerin baş finansörüdür. Kuzey Irak petrolünü kim taşıyor , kim pazarlıyor... Kimin gemileri var

Zaten ne bitmez kafaysa 30 yıldır koparila koparila bitmiyor.adam daga çıkmış ölümü göze almış o adam neden 30 yıldır daga çıkıyor nasıl oluyor da bu pkk bitmiyor bunların arkasında ne işler dönüyor.uyusturucu ticaretinin bu olayda rolü var mi aponun kayınpederi hangi örgüttendi bunlar düşünülmüyor habire başka düzeylerde konu dönsün dursun.dunya başka bir yere gidiyor bizim sınırlarımız içinde bence mümkün değil ama diğer 3 ülkeyi kapsayan bir kürdistan nerdeyse kuruldu bile.bizim sınırlarımız içinde benim hala kurt türk kardeşliğine güvenim tam ama birileri aşırı milliyetçilik söylemleriyle bu işi planlayanların ekmeğine yağ sürmeye devam ederse bilemem tabi.meteposta hakikaten tüm kürtler pkk yi destekleseydi arkasına amerika ve israili alan bu projeye kimse engel olamazdı.allahtan akıllı türkler ve kürtler var da kimse bu tuzağa düşmüyor.

7. Tuhaf herifler gelip sert girip girip topa hep aynı şeyleri sayıkladıklarına sonrada hmn topukladiklarina göre adaletli ) nemalanilan mamalar azaliyo galiba

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Meteposta düşüncelerin belli defalarca yazdın zaten anlayan anlayacağını anlamıştır.biraz da şu mhp den bahset akp den bahset ilk secimde kime oy vereceksin kimi beğeniyorsun önü da yaz da olay daha somut bir mecrada tartisilsin
    Akapeden zaten sözettim daha ne sözünü edeyim! Gelelim Mehepeye.. Ben Dersimli Kemal önderliğindeki HDP'liler EskiCHP'yi işgal edip YeniCHP yapınca 2010'dan sonra tek oy vermedim.. Bahçasız meydana ip atınca Kürtçüleri asacağını sandık oy verdik ama o gitti meclisde Gökkuşağı olalım diye Hasip Kaplan ile el sıkıştı A.Türk'ü hapisten kurtardı ve onunla da yollarımız ayrıldı . Akşener'e güvenim yoktu ama Ümit Özdağ ve arkadaşları var diye İYiP'e oy verdim Özdağ atıldı Akşener'in sağ kolu ve sol kolunun Fetöcü olduğu ortaya çıktı.. Ü.Özdağ parti kurarsa oy vereceğim . Ü.Kocasakal'ın Yeni ChP'ye başkan asla yapılmayacağı da ortada.. Kimse biz büyük partileri fethettik tıpış tıpış oy vereceksiniz diyemez bana, fethettikleri sonuçta bir partidir aklımız değildir. Hkm, kafana takılan başka soru varsa sor..

Sayfa 745/1002 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •