Sayfa 85/147 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

Degerli yorumlarıniz icin cok tesekkurler sayın Dudu
    tasarrufa yatırıma sabretmeye devam
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hayat devam ediyorsa umut da vardir..

Syg,
    Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır, ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim. demiş
    M. Kemal Atatürk

Umut demişken !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bence bu süreç böyle gitmeyecek. Önümüzde 2 secenek olacak; ya 1 alt segmente yolculuk başlayacak, yada 10 15 yıllık refah sürecine gireceğiz.

4. 30 yaşında bu böyle gitmez diyerek yatırıma başladım, Tuncay Turşucu'nun çocuğunuza borsa hesabı açın yazısı sayesinde borsaya giriş yaptım. 2019 kasımda aylık alımlarla başlayan süreç pandemi ile birlikte şekil değiştirdi. Bedelli sermaye artışı trendi (kent, merko, crfsa) sayesinde 10 sene sonrası için hedeflediğim miktara ulaşarak 32. yaş günümde memurluktan istifa ettim. %30 eurobond, %65 hisse, %5 nakit şeklinde bir portföyüm var.

Esnaflık yaptığım dönemde insanların dertlerinden, özel sektörde çalıştığımda modern kölelik düzeninden, iki farklı kurumda memurluk yaparken de normal hayatımda muhatap olmayacağım insanların amirim olmasından bıkmıştım. Her sabah alarmla uyanmak bile aşırı sinir bozucuydu. Şansın da yardımıyla hedefime ulaştım. Bunları da hava atmak için yazmıyorum, disiplinli bir şekilde yatırım yapan herkesin gönlünden geçenlerin olmasını dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by xprofessorx Yazıyı Oku
    30 yaşında bu böyle gitmez diyerek yatırıma başladım, Tuncay Turşucu'nun çocuğunuza borsa hesabı açın yazısı sayesinde borsaya giriş yaptım. 2019 kasımda aylık alımlarla başlayan süreç pandemi ile birlikte şekil değiştirdi. Bedelli sermaye artışı trendi (kent, merko, crfsa) sayesinde 10 sene sonrası için hedeflediğim miktara ulaşarak 32. yaş günümde memurluktan istifa ettim. %30 eurobond, %65 hisse, %5 nakit şeklinde bir portföyüm var.

Esnaflık yaptığım dönemde insanların dertlerinden, özel sektörde çalıştığımda modern kölelik düzeninden, iki farklı kurumda memurluk yaparken de normal hayatımda muhatap olmayacağım insanların amirim olmasından bıkmıştım. Her sabah alarmla uyanmak bile aşırı sinir bozucuydu. Şansın da yardımıyla hedefime ulaştım. Bunları da hava atmak için yazmıyorum, disiplinli bir şekilde yatırım yapan herkesin gönlünden geçenlerin olmasını dilerim.
    Tebrikler...

Sadece 2 sene surdugune gore onceden de birikiminiz vardi sanirim..

Sizi taktir ettim..

Basaranlardan birisisiniz...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Bence bu süreç böyle gitmeyecek. Önümüzde 2 secenek olacak; ya 1 alt segmente yolculuk başlayacak, yada 10 15 yıllık refah sürecine gireceğiz.
    Ben umutluyum, 2. secenek gerceklesecek diyorum..

Bu nedenle her zaman ki gibi %100 hissedeyim..

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Ufukta degisimin ilk isaretleri gorundugu anda alacak mal bulamayabiliriz...

Syg,

8. 658 gün içinde ufukta bir cacık olmazsa çark dışına çıkmak lazım sistemi beslemek Akıl işi değil tabi yine yazın 1 ay gelip eş dost gezer yakınsa benzini fuller bir sonraki yıla kadar gurbet özlemiyle gideriz
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ufukta degisimin ilk isaretleri gorundugu anda alacak mal bulamayabiliriz...

Syg,

Sayfa 85/147 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •