Sayfa 511/1002 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Ben de şikayette bulundum ama bir şey yapamayacaklarını söylediler. Teknik bir durum ama bir türlü çözemediler. Aynı zamanda ziraat bankasından ne mobilinden ne de masaüstünden Serbest yarırım fonları da alınamıyor. Nitelikli yatırımcı olsanız bile. Durumu ziraat yatırım (borsa hesabı) üzerinden çözdüm başka türlü çözülemiyor. Yani ziraat yatırım hesabınız varsa oradan çözebilirsiniz
    Teşekkürler, deneyeceğim

2. faiz üstü sabit getiride zdd de dikkat çekiyor. fakat biste düzeltme gelirse ne tepki verir bi görmekte fayda var. sonuçta geçen ay osd ile getirisi eşitmiş yıllık bazda.

3. gümüş ve altın tarafında gelen atakla GBC portföyü % 2.60 artıda...

4.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    gümüş ve altın tarafında gelen atakla GBC portföyü % 2.60 artıda...
    bunun gibi 3 kere daha yaparsa benim zarar ancak çıkıyor, ben mi çok yukarıdan almışım yoksa düşerken çok çıkarken az mı çıkıyor anlamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    gümüş ve altın tarafında gelen atakla GBC portföyü % 2.60 artıda...
    8 kere daha aynını yaparsa son 1 yıllık getiride mevduat getirisine erişmiş olacak.

6. Saat 18:00 degerlerine gore ipb (-) %1.35 , gbc ise %2.80 gozukuyor. Guncel dagilim raporlari onumuzdeki hafta ici gelir herhalde.

Gbc nin kor talihi donuyor mu acaba. Keske altin ve gumuse bu kadar baglamasalardi kendilerini. Vardir bir bildikleri diyelim, beklemeye devam

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    faiz üstü sabit getiride zdd de dikkat çekiyor. fakat biste düzeltme gelirse ne tepki verir bi görmekte fayda var. sonuçta geçen ay osd ile getirisi eşitmiş yıllık bazda.
    Bugünkü bist düşüşüne rağmen 0,198 yapmış.
    Bist hareketlerini 1 gün gecikmeyle yansıtmıyorsa bugünü iyi atlatmış sayılır.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    faiz üstü sabit getiride zdd de dikkat çekiyor. fakat biste düzeltme gelirse ne tepki verir bi görmekte fayda var. sonuçta geçen ay osd ile getirisi eşitmiş yıllık bazda.
    Zdd ve RPD sapması en düşük ve getirisi en yüksek degiskenler

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 511/1002 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •