Sayfa 457/1003 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop XXXVI

Geçen hafta bugün BİMe verilen cezayı ve endeks üzerine etkisini tartışıyorduk.

Bugün endeksin nereye gideceğini tartışıyoruz.

Aslında bir haftada hiçbir şey değişmedi. TR piyasası hala vurkaç piyasası. Enflasyon kaynaklı şişmiş bilançolar ve uçakların pandemi sonrası bilançoları gerçek yatırımcıyı pek ikna edemez diye düşünüyorum.

Ha çıkar birisi derse ne alırsan al yeter ki TL tutma, ona bir şey diyemiyorum.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yedik, dayak demeyelim de aidat diyelim

Aidatı ödedik rahat rahat işlem yapıyoruz şimdi.

Bilmiyoruz, ama öğreniyoruz çok çalışıyoruz. Nasip bakalım.
    Aidat ödememek mümkün mu?!

Ben bu sene aselsan ve icbc yoluyla ödedim mesela..

3. 5000 - 6000 işi tabii başka bahara.
    Ama uzak olmayan zaman diliminde (3- 5) yıl göreceğiz inş.
    Şuan bu trend bakalım nereye kadar.
    Ve bizim cebe para mı koyacak.
    Yoksa olanı da götürecek mi [emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Fazla iyimser geldi dostum. 5000 6000 olmasi icin pamuk eller cebe kim alip goturecek. MEVCUT ekip goturecekse buralarda niye surunuyoruz. Mevcut ekip vur kacci oralara goturmez. Bence bu cikis en fazla 1750 1800 biter. belkide o kadar bile olmaz. Nominal rallilerimizin baslangicinda degil sonuna geliyor olabiliriz. Trend acisini yanlis olcmediysem 72 derece. Boyle yangindan mal kacirir gibi surmelerinin bir sebebi olmali. Eger o dedigin yerlere gideceksek mevcut ekiple mumkunati yok gidemeyiz. Mevcut ekiple 5000 6000 olmamiz demek dolarin 30 35 lira olmasini gerektirir. O zamanda bosver borsayi zaten Arjantin olduk demektir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bahsettiğiniz uzun vade değerler için politik iktisadi atmosferin değişmesi lazım. Şu kadrolarla mümkün değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz uzun vade değerler için politik iktisadi atmosferin değişmesi lazım. Şu kadrolarla mümkün değildir.
    hangi kadrolarla mümkün olur ?

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz uzun vade değerler için politik iktisadi atmosferin değişmesi lazım. Şu kadrolarla mümkün değildir.
    Bu kadro ile mümkün değil bana göre de. Ama bu kadro değişirse kim gelip düzeltecek onu da bulamıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    hangi kadrolarla mümkün olur ?
    Bunlarla değil. Kerim rota 'nın son yazılarını okuyun. 5 kasım tarihli olan ve önceki yasak elma serisi..

Bunları yapmayacak kadrolar..

1989_2001 arası bizim imkb hiç yükselmiyormudu acaba. Dolares hergün çıkıyor enflasyon 70 lerde. Kara tahtalarrr.

Sayfa 457/1003 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •