Originally Posted by Webster Bilmiyorum nereye gidiyor Hayir soganda tavanda arkadas Ne tavanı Şelale... Demiştim 5,80 gelecek diye de inamamıştınız. Geldi gelecek az kaldı.
Originally Posted by Webster Agaaaa bu bistin hali hic iyi gorunmuyor Hayrolsun Bist'in son günleri Dolar düşmeye başladı o da dolara eşlik edecek.
Originally Posted by Webster Fuatim senin tuprasi neden salmiyorlar yokari Koç oğlan ağır ağır ilerleyecek üstad Siz asıl Konya çimentoya bakın (( Ooooy ooooooy bir senedir aynı yerinde ya olur mu böyle bir iş ya
elimdekiler; ijc ijb Konya TCD Altın
bu kadar dolar bastılar altın hala bu seviyelerde inanılır gibi değil. Bu sene içinde 3000 $ olursa şaşmam. yetti ve bitti altını baskılama devri.
Originally Posted by Fuat Soylu bu kadar dolar bastılar altın hala bu seviyelerde inanılır gibi değil. Bu sene içinde 3000 $ olursa şaşmam. yetti ve bitti altını baskılama devri. FED hık derse ons 1500'e yollanır. Aman dikkat edin.
Originally Posted by Fuat Soylu elimdekiler; ijc ijb Konya TCD Altın Bende dayanamadim mak caktim fuatim
Originally Posted by myfinans FED hık derse ons 1500'e yollanır. Aman dikkat edin. 3000 $ abartı oldu tabii ama her şey bu kadar artmisken altın neden yerinde sayıyor? Fed para basa basa baskılıyor ama bir yere kadar
Forum Rules
Yer İmleri