Sayfa 932/1004 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Devletin üstlendiğini nereden çıkardınız var mı böyle qçıklama
    Öyle değilmi. Kur farkını ödeyeceğiz demedi mi. Özel bankalarda nasıl olur bu süreç bunu bilmiyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yarın benzinde %10 indirim gelir mi
    Brent 70 dolar civarında. %3 eksi.
    Dolar %10
    Artık Bi indirim gelir.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yabanci buna gelmez abi. Reel dolar talep var. Ben geldim yillik olacak diye hesap ediyoruz. yuzde 14 ten az artacakki ben kar edecegim. Yuzde 15 artti devlet bana yuzde 1 i verdi TL olarak gittim yine ayni miktar dolar aldim. Eee nerede kazanc ben dolar girdim dolar cikacagim elde var sifir. Ancak kur yuzde 14 ten az artarsa kar ederim.

Burda hedef yerli.
    Dolardaki adam buna niye geçsin, dolar düşecek beklentisi varsa, e öyleyse de zaten dolarda durmaz ki, bu muhabbete ne gerek var, anca tlcinin dolara bulasmasini engeller bu dolarciya hitap eden bi tarafı yok

4. Mevduat her türlü dolardan karlı en kötü aynı olacak. Bu durumda vatandaş olarak niye dolar alalım. Mevduatta sıfır zarar olacaksa reel kura göre.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Bu geceki düşüş malı elinde patlamış spek düşüşüne benziyor. Dth çılardan yeni dolarotl mize geçmek için önce doları bozdurmaları gerekecek yani usd satması kesin olan bir kitle var şuan önümüzdeki günlerde. Gerek görmeyen de olabilir çünkü doların tl faizinin gerisinde kalma riskini komik bulanda çok olur ama işimi garantiye alayım diyenlerde olacagı için, başta dedigim gibi bir miktar satış gelecegi kesin olan bir tahtanın spegi sabah açılışta fiyatı zaten kendi düşük açar mal toplama açısından. Bugunkü tepeye göre %20 düşüşün sebebi bu olabilir. Her bayram öncesi doları bilerek önceden düşürürler klasıktır sonra bayram geçince yüksekten aldırırlar yeni gelenlere.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Dolardaki adam buna niye geçsin, dolar düşecek beklentisi varsa, e öyleyse de zaten dolarda durmaz ki, bu muhabbete ne gerek var, anca tlcinin dolara bulasmasini engeller bu dolarciya hitap eden bi tarafı yok
    Abi olmaz olmaz sacma sapan birsey. Ha amac DTH lari cozup ZK daki dolari mumkun oldugunca fire vermeden MB net rezerve aktarmak olabilir. Baska bir amac goremiyorum.

7. yarın hemen bankalardan yapılabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yabanci buna gelmez abi. Reel dolar talep var. Ben geldim yillik olacak diye hesap ediyoruz. yuzde 14 ten az artacakki ben kar edecegim. Yuzde 15 artti devlet bana yuzde 1 i verdi TL olarak gittim yine ayni miktar dolar aldim. Eee nerede kazanc ben dolar girdim dolar cikacagim elde var sifir. Ancak kur yuzde 14 ten az artarsa kar ederim.

Burda hedef yerli.
    Akıllı olanı gelmez🙂

Sayfa 932/1004 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •