Sayfa 335/1019 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şimdi olduğu gibi o gün o saatte de bankaların fx alış ve satış arasındaki makas çok açılır herhalde.
    Hiç bilmiyorum. Bu yıl kur böyle gidince para erimesin diye girdim bu işe. Bu zamana kadar mevduattaydım.

Zincir marketlerde toplu isden çıkarmalar başladı ,devamına gelecek .dijital panellerde yazan değerler ,sokaga yansıması nasıl olur gorecegiz

4250 asgari ucret yuzunden olmasin isten cikarmalar.

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Zincir marketlerde toplu isden çıkarmalar başladı ,devamına gelecek .dijital panellerde yazan değerler ,sokaga yansıması nasıl olur gorecegiz
    Kaç eleman var ki kaçını çıkarıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    4250 asgari ucret yuzunden olmasin isten cikarmalar.
    herhalde bundan , ayrıca faiz orataminda tüketim aliskanliklari azalacaktır.

6. Arkadaşlar, bankada vadesizde duran doları ,TL YE çevirerek Dövize endeksli vadeli hesap açmaya kalksak, banka doları kendi alış fiyatındanmı TL ye çevirecek yoksa MB 11,30 da ilan ettiği fiyattanmı TL ye çevirecektir.
    Yani dövizi bankadamı TL ye çevirip dövize endeksli mevduat açmak lağzım.yoksa dövizi bankadan alıp ,dışarıda TL ye çevirip bankada hesap açmak lağzım. Hangisi avantajlı olur.

persembe 100 kişi , isteneyede ayrica tazminatlı çıkış önermisler.yanı 50 kişi daha çıkarırlar şimdilik .
    büyük şehirlerde zincir marketlerde kaç kisi calisir bir zahmet bakın netten vs

8.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, bankada vadesizde duran doları ,TL YE çevirerek Dövize endeksli vadeli hesap açmaya kalksak, banka doları kendi alış fiyatındanmı TL ye çevirecek yoksa MB 11,30 da ilan ettiği fiyattanmı TL ye çevirecektir.
    Yani dövizi bankadamı TL ye çevirip dövize endeksli mevduat açmak lağzım.yoksa dövizi bankadan alıp ,dışarıda TL ye çevirip bankada hesap açmak lağzım. Hangisi avantajlı olur.
    mb nının açıkladığı kur esastır

Sayfa 335/1019 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •