Sayfa 290/987 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Şu döviz işini çakan yok kardeşim. Kimi takip ettiysem sallıyor. Bu sabah başka konudaki takip ettiğim adam demediği şeyleri dedim demeye başladı. Bir kişi de mi akıl vermez bıktım...
    Vatandaşı uyandırmak suç olmuş. Kimse ağrımayan başını belaya sokmak istemiyor. Hatta o kadar korku salınmış ki ; insanlar kendimi tutamam, belki bir yere yazı yazarım diye hesaplarını kapatıyor. Her gün basından korku haberleri servis ediliyor. Suç duyuruları.... Televizyonlar da halkın derdiyle ilgili en küçük bir proğram , haber yok. Varsa yoksa yemek, evlilik, moda vb. haber kanallarında ise ; magandalıklar, hırsızlıklar , trafik kazaları. Ekonomi, geçim derdi .... yok .

Aynen öyle! 3 gün sonra özel sektör maaşları, 18 gün sonra memur maaşları yatacak. Gerek özel sektördekiler, gerekse tüm-memursen konfederasyonu üyeleri ellerine para geçer geçmez ya allah nidalarıyla buralardan ucuza dolara gömmek için aportta bekliyorlar !

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    2 gündür gözlerim ekranları izlemekten gözlerim bozuldu ! Hani herkes sıraya girmiş döviz bozuyordu ? Yahu insanlar elindeki satarken 20 kuruş aşağıdan verebiliyor. Almaya kalksa 20 kuruş yukardan alabiliyor. Kıpraştıkça 40 kuruş içeri giriyor. Elinde olan satmıyor, uygun buldukça alıyorlar gibi. Rezerv belli...... yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    13.5-14 civarı MB müdahale etmişti...Bu seviyeye kadar güvenli olur sonrası artık bakalım ....Diye öngörüm var....
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    BÜYÜK SORU

EN DOĞRU CEVAP
    Teşekkürler...

Bir sorum olacak eurobond fonları var. TL ile satılıyor. Bunlara yatırım yapsam dövizin getirisini alır mıyım?

5. Bir kaç gün önce Habertürk te Mehmet Akif Ersoy isimli şahıs program yapıyordu konu malum , konuklardan birisi de Gürsel Tekin isimli CHP milletvekili sıra kendisine geldiğinde aynen şu cümleyi sarf etti

" İstanbul'da konut aidatlari 750 TL olmuş ben hergun halkın içindeyim , asgari ücret bu giderlere yetersiz " falan filan

M.Akif Ersoy isimli sunucu efendim sosyal konutlarda aylık aidat 250 TL civarı yanlışınız olmasının dedi Tekin milletvekili " hayır efendim ben fikirtepe konutlarını ortalama baz alıp konuşuyorum , böyle "

İstanbul'da 5000 aidatı olan konutta olabilir ama kesinlikle ortalama gecekondu muhitleri vb de dahil 150 TL yi geçmez .

Bu kadar dünyadan habersiz boş konuşan adamlar muhalefet oldukça mevcut durum daha uzun süre devam eder , esasen hem bilgi sıfır hem istek sıfır hem de yetenek sıfır ego tavan.

Bu durummda Halk plajlara hücum ettiği için vatandaş yine denize giremeyecek gelecek sene de .

Kasaba politikacıları ,zubukler arasında olup gidecez.

6. kapitülasyon ha.. acaba reklam arasıyla bunu mu kastettiler ?

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bir sorum olacak eurobond fonları var. TL ile satılıyor. Bunlara yatırım yapsam dövizin getirisini alır mıyım?
    Yaklaşık doğru bir tespit...Eğer direk döviz işlemi yapmak istemiyor fakat param da dövize endexli olsun istiyorsan %80 oranında içinde eurobond bulunduran bu tür yatırımı bankalar size sunuyor...Risk algınıza göre banka sözleşme imzalıyor sonra yatırım yapıyorsunuz

Sayfa 290/987 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •