Sayfa 958/987 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

En sonunda Moruk un dediği gibi
    e tabisi

moruk, ne derse güzel der
    eyvallah güzel kardeşim heval

kandilini de mübarekliyorum

selamlar

2. Nas var nassss

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İlginç...

Erdoğan’ın Kaftancıoğlu’na açtığı 500 bin TL’lik tazminat davası reddedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat' ifadeleri nedeniyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na açtığı 500 bin TL'lik tazminat davası reddedildi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bu başlıkta fasulye dışında her nebattan bahsedilir oldu !

Demek ki ; evde fasulye depolayanların artık fasulye ihtiyacı kalmadığından , evdekini de komşuya satmayacağından fiyatlarla ilgilenmiyorlar.

5. Ankara başkentgaz kartlı yüklemede 300 tl. ye 103 metreküp doğalgaz yükledi. metreküpü 2,91 tl. ye geliyor. tezekten ucuz !

6. Bugün Ankara haline gittim, kasayla fasulye aldım. Esnaf önce kişi başına kotası var , fazla veremem dedi. Ben eyvallah kardeş, o zaman dükkanın önünden geçen herkese 1 kota miktarı alıyorum, işte parası dedim. Durumu anladı, uzatmadı .

Gözlemlediğim kadarıyla fasulye piyasa da çok azalmış. O nedenle çok kıymetli olmaya başlamış. Pazartesinden sonra fiyatı artabilir diyorlar. Artık don mu olacak, fırtına mı bekleniyor bilemem. Seraların durumu malum. Haliyle milletçe fasulyeyi seviyoruz. Turşusu harika oluyor. yatırım tavsiyesi değildir.

7. Halde aklıma gelmediğinden esnafa soramadım. Haftasonu veya akşamları nöbetçi manav ( fasulyeci ) var mıdır ? Eczane gibi misal......

8.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Nas var nassss
    Nas uygulamayan iyi faiz veren banka var mı ? Ya da bono, senet vb.

Sayfa 958/987 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •