Sayfa 204/276 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254 ... SonSon
Arama sonucu : 2205 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

EKGYO 2021 09 aylık dönemde 9.355.009.462,42 tl türk vatandaşlarına, 1.591.225.150,67 tl yabancı ülke vatandaşlarına satış gerçekleştirmiş ve dönem bilançosunda da 1.117.029.000 tl kar açıklamıştı.
    https://www.emlakkonut.com.tr/_Asset...oru-2021-3.pdf

satışlar 4.çeyrekte diğer gmyo şirketleri gibi rekor kıracağa benziyor.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by yukselc Yazıyı Oku
    EKGYO 2021 09 aylık dönemde 9.355.009.462,42 tl türk vatandaşlarına, 1.591.225.150,67 tl yabancı ülke vatandaşlarına satış gerçekleştirmiş ve dönem bilançosunda da 1.117.029.000 tl kar açıklamıştı.
    https://www.emlakkonut.com.tr/_Asset...oru-2021-3.pdf

satışlar 4.çeyrekte diğer gmyo şirketleri gibi rekor kıracağa benziyor.
    Rekor Kırsa Ne Yazar Koskocaman 00000000000

3. Pazartesi borsa %2,77 çıktı

Salı borsa %0.48 çıktı

Bugün borsa. %1.20 çıktı
    ———————————————
    Toplam. %4,45 çıktı

EKGYO Cuma 2.34 Kapattı bugüu 2,32 ile 2.33 Arası

Ben Bu Hisseye YUH DİYORUM.???

4. Bist e güven olmaz Allah tan paramın oldukça büyük bir kısmı kriptoda. Paramın 5% ini EKGYO-CEMTAS-TIRE-ARSAN-VAKIF a yatırdım hepsi de birbirinden rezil çıktı...Dolar bazında 10% zararımı kapatınca doğru Binance.

5. Bu Kadar Olmaz Yuh Olsun Alsınlar Hisselerini Musait Yerlerine Doldursunlar

3 Günde Borsa %5.05 çıktı

EKGYO Üç günde Koskoca. SIFIR

6.  Alıntı Originally Posted by Karaşimşek1 Yazıyı Oku
    Bu Kadar Olmaz Yuh Olsun Alsınlar Hisselerini Musait Yerlerine Doldursunlar

3 Günde Borsa %5.05 çıktı

EKGYO Üç günde Koskoca. SIFIR
    Dostum 11 yildir ayni . Ekgyo hisse gibi dusunme varant gibi dusun. Zamanla paran sifir olacak sekilde programlanmis kepaze lanet bir sey. Ama hisse degil eminim.

7. Arkadaşlar neden hepimiz orada burada ağlayıp beddualar edene kadar birleşerek gerekli mercilere şikayet etmiyoruz ! Bu hissede açık şekilde soyuluyor küçük yatırımcılar ! Hissede açık şekilde baskı kuruyorlar ve viob da olsun , açığa satışlarla olsun büyükler her daim kazanırken küçükleri testere fiyat hareketleriyle sürekli zarara uğratıyorlar ! Artan konut fiyatlarına rağmen , artan karlılığa rağmen , sektördeki değer artış kazanımlarıyla fiyatları uçan GYO sektörüne rağmen , Kanal istanbul projesinden çok büyük fayda sağlayacak olmasına rağmen , endekteki inanılmaz fiyat yükselişine rağmen hala fiyatı yıllar öncesi fiyatlarda tutarak bütün yatırımcıları kasten zarara uğratıyorlar !! Buna yasal yollardan bir son vermek gerekmiyor mu arkadaşlar !?? Böyle ağlayarak yada beddua ederek hiçbirsey değişmeyecek ! Bunlarda ne Allah korkusu var , nede vicdan !!

8.  Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar neden hepimiz orada burada ağlayıp beddualar edene kadar birleşerek gerekli mercilere şikayet etmiyoruz ! Bu hissede açık şekilde soyuluyor küçük yatırımcılar ! Hissede açık şekilde baskı kuruyorlar ve viob da olsun , açığa satışlarla olsun büyükler her daim kazanırken küçükleri testere fiyat hareketleriyle sürekli zarara uğratıyorlar ! Artan konut fiyatlarına rağmen , artan karlılığa rağmen , sektördeki değer artış kazanımlarıyla fiyatları uçan GYO sektörüne rağmen , Kanal istanbul projesinden çok büyük fayda sağlayacak olmasına rağmen , endekteki inanılmaz fiyat yükselişine rağmen hala fiyatı yıllar öncesi fiyatlarda tutarak bütün yatırımcıları kasten zarara uğratıyorlar !! Buna yasal yollardan bir son vermek gerekmiyor mu arkadaşlar !?? Böyle ağlayarak yada beddua ederek hiçbirsey değişmeyecek ! Bunlarda ne Allah korkusu var , nede vicdan !!
    Ne sikayeti dostum insan kendiyle grur duyuyor o kadar sirketin arasindan bunu nasil buldumda hissesini aldim diye. Bunu almak oyle her babayigidin harci degil.

Sayfa 204/276 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •