Sayfa 253/692 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ben hayatımda böyle bir kumpas görmedim
    Üstat sen deme bunu.Neler neler görmüşsündür)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ehli- sünnet insanlardır dedik.. Yüzümüzü kara çıkardılar. Çok yazık. Hala satıyor pu şt !!
    Cuma vakti bile çalışıyo maşallah)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

3.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Üstat sen deme bunu.Neler neler görmüşsündür)
    Bedelliyi tamamlayıp, 2 taban yiyen görmedim… Hele 11 yıldır halka arz fiyatında geziniyorsa.. Bunca mal/ mülk , Allah bunları doyuramamış !!

4. Cuma vakti şimdi cumaya gidiyorum öyle güzel dualar edecemki vahite ve avanesine

5. Kim alıp satıyor bu hisseyi herhalde bedelliye katılan KY değildir. Sahipsiz borsamız kötü niyetli şirket patronlarının arpalığı olmuş.
    Dışarıdan izliyorum Allah sabır versin. Her düşüşün bir sonu vardır bu sıkıntının inşallah mükafatını da alırsınız. YTD

6. A1 Capital'in elinde 4-5 milyon lot arası mal kaldı.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. Birisi çıkıp artık goygoyu bırakıp, allah rızası ıcın bırsy yazabıır mı ? Kım satıyor, nerden aldıda satıyor ? şirket battı mı ? E yapacagız ? Toparlar mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Birisi çıkıp artık goygoyu bırakıp, allah rızası ıcın bırsy yazabıır mı ? Kım satıyor, nerden aldıda satıyor ? şirket battı mı ? E yapacagız ? Toparlar mı ?
    A1 satıyor.. Kim satacak başka. 49m lot oldu

Sayfa 253/692 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •