Sayfa 114/650 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 905 - 912 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    2.74 den 20000 zank diye tek seferde verdigine göre.. Bilin bakalım yön nereye.. İnşallah yanıltır beni.. Geldik gelmesine ama içimden bir ses belaya hoşgeldin diyor..
    Vay emenuke.. Daha alalı yarım saat olmadan 4 kademe bastı ya aşşa laaa!!! Namıssıza bak hele..

2. Metro nun verus'a girme ihtimali de vertu'yu götürebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Metro nun verus'a girme ihtimali de vertu'yu götürebilir.

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    smartiks halka arz edilirse bunu metro yattırım yapacak yetkilendirme verdiler
    aslındasabah metro ytırım. smartiksi halka arz edecek demekle tamda bunu kastetmiştim. metro smatiks arzıyla bu hisseye girmesi ihtimal dahilinde
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    aslındasabah metro ytırım. smartiksi halka arz edecek demekle tamda bunu kastetmiştim. metro smatiks arzıyla bu hisseye girmesi ihtimal dahilinde
    Benim demek istediğimde ykgyo dan falan çıkıp daha önce verus da alıma geçmesi.

5. verusa da girebilir ancak vertuda operasyon yapması bana gore buyuk olasılık....
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6. Yarın düşüş devam ederse sıkıntı var.

7. Info dün aldığı 2,863 maliyetli hisseleri bugün 2,710 maliyetle vermiş. Yaklaşık 250bin lot.

8. Alıcılar kuvvetli 2.69 dan 2.70 den yakalayanlar şanslıydi bugün yarın 80 lere tekrar yürür.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 114/650 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •