Sayfa 458/925 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    bireysel olarak holdingten hisse alımı yapmış SERRA SABANCI kendi koskaca holding hissesini almış...

şirket kendi hisselerini alsa anlarım da ..

burda bireysel olarak almış ..

farklı kokular gelmiş olarbilir SERRA Sabancıya ..

seçim fiyetlaması her an başyabilir genel borsada endekste( belki de yavaş yavaş başladı )

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1011636
    burdaki hırsızlar borsa 3 ay önce 1400 lerden 2400 gidince bu hırsız hisse yerinde saymıştı o süreçte

borsa burdan seçim rallisi yapıp bu yine yerinde sayarsa hiç şaşırmıcam çünkü hırsızlık bunların kanına işlemiş
    Son düzenleme : lionnes; 21-03-2022 saat: 14:57.

2. son 5 senede dolar bazlı sasa 15 kat , hektaş ise 25 kazandırmış

bu ise halka arzdan beri dolar bazlı yerinde sayıyor..

yazıklar olsun !!!
    Son düzenleme : lionnes; 23-03-2022 saat: 15:54.

3. Netaş'ın tavan olması sağlayan ZTE haberi Netaş'dan daha çok Kront'u ilgilediriyor aslında.

Tahtadaki çapulcu tayfa her zamanki gibi uyuyor. Hem Kront tahtasını yönetiyorsun hem şirketten hem de yaptığı işlerden bihabersin.

4. yine sildim yazdığımı ..

en iyisi uzun süre yazmamak bir daha

5. Ironsphere yillik rapor yayinliyordu. Gecen sene yayinladi, 14 ay gecti, bu sene hala yayinlamadi.

14 ay oldu, KAP'a is haberi dusmedi.

Musteri memnuniyeti ile ovundugumuz Gartner raporuna son 1 yil icerisinde sadece 1 yeni yorum eklendi..kucuk bir firma tarafindan.

Nisan ayinda gerceklesen genel kurul, bu sene bu gidisle Mayis'a sarkacak gibi.

5 senede dunyada ilk 5 hedefi denildi 2 senedir, bu sene rafa kalkti. Bu rafa kalkan 13. hedef oluyor sanirim. Hic bir zaman bir hedef rafa kalktiginda, bu bildirilmedi, zamana birakildi. Ozur dilenmedi. Tarihinde zamaninda gerceklestiriebildigi hedef yok. Daha halka arz olmadan evvel 2008 yili hedefi olan 9 milyon 375 bin dolar ciroyu hic bir zaman yakalayamadi.

Bi si demiyorum.

Sadece utandir beni bu yazdiklarimdan dolayi. Sen ozur dilemiyorsun madem, birak ben ozur dileyeyim.

Sert mi oldu yazdiklarim biraz. Ama ozru gectim, uzuntunu bile dile getirmiyorsun, birakin azicik gercekleri batiralim

Yatirim tavsiyesi degildir.

6. Olmasi gerekeni yazmissiniz diyecek bisey yok malesef...
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Ironsphere yillik rapor yayinliyordu. Gecen sene yayinladi, 14 ay gecti, bu sene hala yayinlamadi.

14 ay oldu, KAP'a is haberi dusmedi.

Musteri memnuniyeti ile ovundugumuz Gartner raporuna son 1 yil icerisinde sadece 1 yeni yorum eklendi..kucuk bir firma tarafindan.

Nisan ayinda gerceklesen genel kurul, bu sene bu gidisle Mayis'a sarkacak gibi.

5 senede dunyada ilk 5 hedefi denildi 2 senedir, bu sene rafa kalkti. Bu rafa kalkan 13. hedef oluyor sanirim. Hic bir zaman bir hedef rafa kalktiginda, bu bildirilmedi, zamana birakildi. Ozur dilenmedi. Tarihinde zamaninda gerceklestiriebildigi hedef yok. Daha halka arz olmadan evvel 2008 yili hedefi olan 9 milyon 375 bin dolar ciroyu hic bir zaman yakalayamadi.

Bi si demiyorum.

Sadece utandir beni bu yazdiklarimdan dolayi. Sen ozur dilemiyorsun madem, birak ben ozur dileyeyim.

Sert mi oldu yazdiklarim biraz. Ama ozru gectim, uzuntunu bile dile getirmiyorsun, birakin azicik gercekleri batiralim

Yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    son 5 senede dolar bazlı sasa 15 kat , hektaş ise 25 kazandırmış

bu ise halka arzdan beri dolar bazlı yerinde sayıyor..

yazıklar olsun !!!
    milyarca dolarlık piyasa değerinde olan sasa bugünde çoşmaya devam ediyor...

lan amaç ky ise sasa hektas belki yüzbinlerce küçük yatırımcı var.. buna rağmen son 5 senede zirvelerden az bir düzeltme yapıp sürekli çıktılar ..

bu kduğum kağıdı son 5 senede zirvesinden, 5 kez yüzde 60-70 arası aşağıya gelmesine rağmen hala buralarda sürünüyor..

amaç sasa hektaş gibi yüzbinleri bulan yatırımcı bırak, bu hissede 3-5 kişi kalan küçük yatırımcıy mi dökmek ?

hiç sanmıyorum... artık herkes gerçeği gördü ..

bunca seneden sonra tek bir gerçek var o da şirket başarısız oldu ve spek bey bunun karşılığını iyi veriyor..

Spek Bey aslında seni hiç suçlamıyorum.. sonuna kadar haklısın .

8. 18 ay gecmis, "ortakliklara, satin almalara acigiz" ifadesini mujde olarak yatirimcilarina soyledigi zaman uzerinden. Tiss..ses seda yok. Denedik, olmadi yok..unutulmaya terkedildi diger umitlendirici vaatler gibi. sana zorla mi soylettiler o sozu, zorla mi vaatler, hedefler verdiltiliyor. Neden yapamayacagin ucuk hedefler belirtiyorsun hep. Dunyada ilk 5'e girmek en az 60 milyon dolar ciro gerektirir, gercekten inandin mi buna?? Faaliyet raporuna koyuyorsun bunu ya.

Ben yatirimciyim, senin faaliyet raporuna bakip, ona gore yatirim yapiyorum. Elinde bir sey olmali ki bu hedefi soyluyor, yolda olan urunler var herhalde diyorum. Tutturamiyor ama hadi o rakamin 4'te biri tutsun bana yeter deyip giriyorum..sonra tis..rafa kalkiyor hedef..

Hissenin degeri bu arada gecen sene Mart'a gore dolar bazindaki degerinin 4'te birine dusmus.

5 sene once girdigim zamana gore, dolar bazinda yuzde 50 zarardayim. Turkiye'de ortalama bir hissede kalma suresi 3-4 ay. 6 ay bekleyen kendini uzuncu goruyor. 5 sene beklemenin odulu yuzde 50 zarar. Yuzde 100 artsin ki zarar karsilansin. Kacan firsatlari gectim, duzenli temettu hisselerinde bile totalde yuzde 20-30 reel kar gelirdi.

5 sene beklemenin odulu! Yani tamam, lionnesin dedigi gibi basarisiz olmus ol. Buna yanmam...sonucta risk aldik. Benim kizdigim, 5 senelik bir yatirimcinin, yani sirketin ortaginin bilgilendirilmemesi, bilgiye ulasamamak, bilginin saklanmasi.

Yatirim tavsiyesi degildir

Sayfa 458/925 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •