Sayfa 485/1000 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Sorun baş örtüsü ise (bu arada herkesin giyim tercihine saygı duyarım, kendi kararıdır beni bağlamaz), neden muhafazakarlar İngiltere, Amerika, Almanya gibi Hristiyan ülkeleri tercih ediyor da İran yada Suudi Arabistan gibi muhafazakar ülkeleri tercih etmiyor?

Baş örtüsüne İngiltere, abd ya da Almanya da hoş görü ile bakılmıyor (Kanada ve amerika da bizzat gözlemledim) ama ona rağmen dini bütün muhafazakarlar bu ülkeleri tercih ediyor?

Tezat olduğunu düşünüyorum. Burada muhafazakarlık kasanlar, ilk fırsatta ver elini kilisenin çan sesi olan Hristiyan ülkeleri:-)
    Mehmet Akif Ersoy bunu şöyle ifade etmiş. "Yaşamları bizim dinimiz gibi, dinleri bizim yaşamımız gibi"

2. Eski nesilde akıllı adamlar askeriye okuyormuş, sonra kamu yönetimi, sonra iktisat/maliye öne çıkmış, sonra inşaat mühendisliği, sonra makina mühendisliği, sonra elektronik, sonra bilgisayar, sonra endüstri mühendisliği derken bence şimdi tıp moda.

Siyasal alanda ve din alanında çok zeki analitik kişilerin olduğunu sanmıyorum. Bu iş bir kere sosyal bir iş ve değişik insanlar ile akıl dışı ilişkilere girmek gerekiyor. Öte yandan yeni nesilde çıkabilir çünkü internet aracılığı ile sosyalleşenler de var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ben öyle bakıyorum zaten %80 dolardayım...

öyle bakınca burdaki troller amerikadamı yaşıyorsun diyorlar...
    enflasyon o trolleri de fena vurduğu için artık pek sesleri çıkmıyor... sonuçta onların da maaşı TUIK enf. kadar anca zamlanıyor; onlar da başladı ciyaklamaya o yüzden...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    5 dakikada 20 puan oynuyor.

100 kontrata 20.000 tl kar -zarar eder...

Burada 20 yıldır her şeyi konuşuruz ama şimdi seans zamanı cevap vermek zarar etmek olabiliyor.

Mümkünse seans bitince hatta hafta sonu olursa katılım çok olur.

5. ABD Türk hisseleri açılışı.
    Hepsiburada'da kanama devam ediyor.

6. VOB 293000 assa geçerse bu alt bant oraya denk geliyor sanki dayi.

Marjlar çok geniş direk anahtarı alırlar.

VOB yapmayin

7. Herifin planı sabah yüksek enflasyon ile almaktı, düşük açıklanınca terse düştü bence.

8. İntraday 1h da direk marrjlar 5000 yazar. Her tarafa.

Gardes VOB yapma

Sayfa 485/1000 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •