Aynı durumdayım. Az bir miktar alıp satmıştım, şimdi ne zaman almaya niyetlensem arkasından baka kalıyorum.. Nasip
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'
Vay Fedoramca sende buradaydin. İkinci halka arzda girdiğimde neredeyse yaklasik yarısına 3,32 lere kadar düşusunü yaşadım o süreci anca yaşayan bilir, hatta bir ara soda ile aynı fiyata yakinlasmisti, pandemideki düşüşte epeyce bir fırsat yaratti aslında. Amerika'da alınan iki şirket abd onay sürecinde didik didik araştırmıştım. Şükür ki o zamandan beri döviz bazlı tüm portföyü yaklaşık sırtladı diyebilirim..
Arada uğrar selam veririm. Herkese iyi kazançlar olsun. Yatırım tavsiyesi değildir..
Biz sattık uçtu iyi mi ,[emoji1]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum! Bize niye haber vermedinHayırlı olsun!
Ben Ereğli'deyim, pederin de şişelerini tutuyorum. Şişe'ye bir şey diyemem de, Ereğli'de bu hisseleri görünce ağlaşıyoruz, neyse ki temettücü abiler var, onlar teselli ediyor kendimize geliyoruz derken, Kordsa, Sasa falan %10 daha yapıyor, biz yine ağlaşıyoruz, dedim ya temettücü abiler teselli ediyor kendimize geliyorz. Daha ne kadar böyle devam edecek, temettüye kadar hancıyız mancıyız ereğliciyizNeyse şimdi görürlerse bunu kızacaklar bana yine
Aramızda kalsın.
Yer İmleri