Sayfa 747/810 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    hisse tavan olmuş kimse yok, çok ilginç
    Bende de hisse yok, bakınıyorum. Milleti dökmeden hisseleri götürmüyor olabilirler diyeceğim ama millet SASA'cı o da gidiyor

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Bende de hisse yok, bakınıyorum. Milleti dökmeden hisseleri götürmüyor olabilirler diyeceğim ama millet SASA'cı o da gidiyor
    dökme filan değil abi, sektörün durumu, bilanço, beklenti vs vs bir sürü faktör var. uygun olanlar gidiyor, olmayanlar yerinde saymaya devam

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    dökme filan değil abi, sektörün durumu, bilanço, beklenti vs vs bir sürü faktör var. uygun olanlar gidiyor, olmayanlar yerinde saymaya devam

4.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    Sen de haklısın! Pandemi de 11 lerden almıştım,12 ,13 demi ne sattım.... O zamandan beri özellikle, 35 lerden beri takipteyim...Ancak takip işte...

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sen de haklısın! Pandemi de 11 lerden almıştım,12 ,13 demi ne sattım.... O zamandan beri özellikle, 35 lerden beri takipteyim...Ancak takip işte...
    Aynı durumdayım. Az bir miktar alıp satmıştım, şimdi ne zaman almaya niyetlensem arkasından baka kalıyorum.. Nasip

Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Vay Fedoramca sende buradaydin. İkinci halka arzda girdiğimde neredeyse yaklasik yarısına 3,32 lere kadar düşusunü yaşadım o süreci anca yaşayan bilir, hatta bir ara soda ile aynı fiyata yakinlasmisti, pandemideki düşüşte epeyce bir fırsat yaratti aslında. Amerika'da alınan iki şirket abd onay sürecinde didik didik araştırmıştım. Şükür ki o zamandan beri döviz bazlı tüm portföyü yaklaşık sırtladı diyebilirim..
    Arada uğrar selam veririm. Herkese iyi kazançlar olsun. Yatırım tavsiyesi değildir..

7. Biz sattık uçtu iyi mi ,[emoji1]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Vay Fedoramca sende buradaydin. İkinci halka arzda girdiğimde neredeyse yaklasik yarısına 3,32 lere kadar düşusunü yaşadım o süreci anca yaşayan bilir, hatta bir ara soda ile aynı fiyata yakinlasmisti, pandemideki düşüşte epeyce bir fırsat yaratti aslında. Amerika'da alınan iki şirket abd onay sürecinde didik didik araştırmıştım. Şükür ki o zamandan beri döviz bazlı tüm portföyü yaklaşık sırtladı diyebilirim..
    Arada uğrar selam veririm. Herkese iyi kazançlar olsun. Yatırım tavsiyesi değildir..
    Dostum! Bize niye haber vermedin Hayırlı olsun!
    Ben Ereğli'deyim, pederin de şişelerini tutuyorum. Şişe'ye bir şey diyemem de, Ereğli'de bu hisseleri görünce ağlaşıyoruz, neyse ki temettücü abiler var, onlar teselli ediyor kendimize geliyoruz derken, Kordsa, Sasa falan %10 daha yapıyor, biz yine ağlaşıyoruz, dedim ya temettücü abiler teselli ediyor kendimize geliyorz. Daha ne kadar böyle devam edecek, temettüye kadar hancıyız mancıyız ereğliciyiz Neyse şimdi görürlerse bunu kızacaklar bana yine Aramızda kalsın.

Sayfa 747/810 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •