Sayfa 486/691 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Tam da seçim öncesi özellikle yandaşlara ait hisselerde ciddi yukarı yönlü hareketler bekliyorum. YTD

2. İs secim surecine kalirsa bence tam tersi olur böyle hisselerde
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tam da seçim öncesi özellikle yandaşlara ait hisselerde ciddi yukarı yönlü hareketler bekliyorum. YTD
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar bu akp gidici.Gitmeden bu marmaris arsasıydı diğer arsalardı yapılacak tüm projeler hızlanır, hızlanmak zorunda. Gelen iktidar bunların işlerine akp kadar kolaylık göstermez.Bu nedenle bu bir yıl içinde bu firmadan olumlu haberler bekliyorum.Zaten 400 milyon dolar kkm ,300 milyon hissede paramız var,ertelenmiş gelir ayağına saklanan satılmış evlerin karları var.Ama takasa bakınca bank of çakıyor ky alıyor falan.Hakiki borsacılar bu kağıtda neler olduğunu ve olacağını çok iyi anlıyor ve biliyor.Siz takaslara fiyata falan bakmayın sadece bekleyin.Ben günlerdir tek lot alım satım yapmıyorum.Hadi satım zaten racona ters de yeni alım yapıp speği kıllandırmıyayım beni de dökeyim diye uğraşmasın diye alım da yapmıyorum.Neticede takaslara bakıyorum da zaten kağıt ellerine geçmiş gibi,dışardaki lotların miktarını biliyorlardır,fazla da şeetmemek lazım))))))))))))

Bu kağıtdaki oyun en az 3 yıldır planlanmış,sahne sahne adamlar şirketle ortak bir şekilde oyunu oynamışlar.Şimdi artık abrakadabra zamanı geliyor.Ben 10 ağustosa yakın çok ciddi bir atak bekliyorum.

Ben artık günlük hareketleri takibi bıraktım.1.27 ye götürüp tekrar 1.13 e basmalar investingte onlarca adama 0.90 lar geliyor satın kaçın diye yüzlerce entry yazdırmalar,takasta bank of satışı ky alışı algısı yaratmalar,endeks yeşilken inadına yüzde 3 aşağı basmalar,olumlu haber gelince gene inadına aşağı basmalar veya tepki vermemeler,aslında çok ama çok iyi emareler.Elbet anlayana,ben yakında çok güzel işler olacağını düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Bu hafta alımı abartınca haftalık takasta birinci çıkmışız )
    Keşke 90 milyon dolarım olsaydı da komple takası da alsaydım )

7. Benim gördüğüm kadarıyla adam burdan bile mal satmak istiyor takaslarda felan hile yok gizli alan kurum yok zaten hisse kaç olacak paranın da bir maliyeti var 1 sene paranı kitleyip 50 kademe çıksa ne olacak onu faize yatirsan sende zaten o kadar para koyarsın sözün özü bu kağıttan hayır gelmez.

Hayır gelmez diyen yatırımcı elbet başka alternatifler düşünmeli.ben 10 ağustosa kadar tek lor satmam.bu tarz pişmanlıklarım çok oldu .o yüzden satmam.1.11 altı da sürekli alirim

Sayfa 486/691 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •