Sayfa 606/1122 İlkİlk ... 1065065565966046056066076086166567061106 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Altın,gümüş onslar, dolar, euro, sterlin, bist, yabancı borsalar, bitcoin ne var ne yok düşüyor.Faiz zaten ölü,
    Enflasyon tam gaz devam
    Var bu işte bir oyun ama dur bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın,gümüş onslar, dolar, euro, sterlin, bist, yabancı borsalar, bitcoin ne var ne yok düşüyor.Faiz zaten ölü,
    Enflasyon tam gaz devam
    Var bu işte bir oyun ama dur bakalım.
    Gerçek enflasyon oranınna göre KKM falan da bir şey getirmiyor, çaktırmadan götürüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gerçek enflasyon oranınna göre KKM falan da bir şey getirmiyor, çaktırmadan götürüyor.
    iki sene önce birikimimle ankarada iyi semtlerden iki daire alabilirken şu an ancak kıytırık semtlerden ev geliyor kaybım muazzam kkm ile bu kaybı kapatmak imkansız üstelik ücretlere gelen yüksek zamlar varlık fiyatlarını tekrar şişirecek biz kaplumbağa hızıyla yürüyoruz tavşan olmuş enflasyonu yakalamaya çalışıyoruz tren çoktan kaçtı

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    iki sene önce birikimimle ankarada iyi semtlerden iki daire alabilirken şu an ancak kıytırık semtlerden ev geliyor kaybım muazzam kkm ile bu kaybı kapatmak imkansız üstelik ücretlere gelen yüksek zamlar varlık fiyatlarını tekrar şişirecek biz kaplumbağa hızıyla yürüyoruz tavşan olmuş enflasyonu yakalamaya çalışıyoruz tren çoktan kaçtı
    Sen faiz lobisisin kötüsün, ama gayrimenkul yatırımcısı öyle mi, onlar melek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sen faiz lobisisin kötüsün, ama gayrimenkul yatırımcısı öyle mi, onlar melek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yıllardır algı böyle hep göz önünde olan biziz en çok kaybeden olduğumuz halde şimdi de kkm kazancı gündemde muhalefet dört koldan kkm ye sallıyor ama öte yandan asgari ücret 8000 olsun diyor bu artışın dönüp dolaşıp yine birikimi olanları vuracağını bal gibi biliyor

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu böyle ilelebet gitmeyecek elbet, bir dönem gelecek bu gayrımenkul piyasası da duraklayacak(düşmeyecek tabiki),
    Zaten özellikle İstanbulda normal vatandaşın alım gücünün üstüne çıktı gayrımenkul fiyatları.Kümes almayacaksanız krediyle falan ödenemeyecek derecede şu anda.

O duraklama dönemi geldğinde diğer enstrümanlar bunu yakalayacak diye ümit ediyorum.
    Ama kaç sene sonra gelir o günler bilinmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu böyle ilelebet gitmeyecek elbet, bir dönem gelecek bu gayrımenkul piyasası da duraklayacak(düşmeyecek tabiki),
    Zaten özellikle İstanbulda normal vatandaşın alım gücünün üstüne çıktı gayrımenkul fiyatları.Kümes almayacaksanız krediyle falan ödenemeyecek derecede şu anda.

O duraklama dönemi geldğinde diğer enstrümanlar bunu yakalayacak diye ümit ediyorum.
    Ama kaç sene sonra gelir o günler bilinmez.
    Uzun donemde biribirine yakinsar diyorsun.

Benim daire 3 aydir satisda bakan da yok.

Soran da.

Arayan da.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    EREGL 22.XX olursa ben de indirim yaparim biraz.

Hedefim 100K EREGL almak..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 606/1122 İlkİlk ... 1065065565966046056066076086166567061106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •