Sayfa 440/615 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Size suka evladını tarif edemem ama fotoğrafını gösterebilirim. Görmek istersen polho tahtasına bakman yeterli

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Yaw temel reis o kişiyi boşver. Kendi iç dünyasını yazıp duruyor boş boş. Yazık çok bişey demek istemiyorum. Engelleyemiyorum da twitter dan kovulan biri olarak, karşıma gelip duruyor
    Yok önemsemiyorum zaten bir beğeni bile alamıyor yazıları ya ben alelade biri olarak sadece "polho" yazsam en az iki beğeni alırım.

kimden bahsediyorsunuz ?

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    kimden bahsediyorsunuz ?
    Önemli bir şey değil abi o kapatmış mevzuyu bende kapattım. Benim tek derdim kimse tahtayı alinca dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hissesi gibi övüp sonra bir iki gün içinde satınca tukaka etmesin

5. Hadi boşverin milleti, bilanço tahmini yapan var mı? 2. Çeyrek tahminlerinizi alayım. Biliyorsunuz geçen çeyrek sadece 4 milyon daha az söylemiştim. Bu çeyrek ne kadar geleceğini dusunuyorsunuz?

6. Hayırlı bayramlar şimdiden
    İlk tahmin benden 290 / 300 mlyn net kar 🤲 bu arada temennim daha fazla olması

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Hayırlı bayramlar şimdiden
    İlk tahmin benden 290 / 300 mlyn net kar 🤲 bu arada temennim daha fazla olması
    herkese iyi bayramlar. tahmininiz yarıyıl mi sadece 2. çeyrek mi?
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

8. 2.ceyrek üstad. Bilanco okumayı bilmiyorum benim gördüğüm şöyle ; geçmiş yıllara belli bir oranda artmış,1.ceyrekte 3.44 oranında arttırmış poliportun kapasite artışı dolar Euro kurunu katarsak kendimce yine aynı oranda artış bekliyorum 79mlyn yapmış 2021 2.ceyreginde aynı oranda arttirirsa buda söylediğim tutara geliyor.hic bir bilimsel dayanağı yok yada şirketin tam olarak işlerini bilmemekle bunu söylüyorum sadece aldığımdan beri takipçisiyim oda 1 buçuk seneyi buluyor tecrubem bu kadar senin tunahan abinin ve diğer ustadlarin vereceği bilgiler daha önem arz eder benim için

Sayfa 440/615 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •