Sayfa 734/993 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Ankaradan düzceye salı günü geçtim. Geçerken cankurtaran mevkisinde hava şartları uygun diye kanlıca mantarı aradım. Dinlenme tesisinin arkasında bulunan 10 15 çam ağacı arasında 700 grama yakın mantar topladım. Müsait olanlar yine baksın tabi yemwk isteyenler.

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Sayin deniz43 ün paylaştığı bu sayfada çok faydalı geçmiş zamandaki pariteleri görmek açısından.
    Ben aynı cografi özellikteki Kanada doları ve 1985 yılındaki Alman Markı değerinin Doların dönüşü açısından referans almaya çalışacağım.

https://fx.sauder.ubc.ca/etc/USDpages.pdf
    Hatırladığım kadarı ile dolar mark paritesi 1990 lı yılların ortalarında 1.40 aklımda kalmış..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ankaradan düzceye salı günü geçtim. Geçerken cankurtaran mevkisinde hava şartları uygun diye kanlıca mantarı aradım. Dinlenme tesisinin arkasında bulunan 10 15 çam ağacı arasında 700 grama yakın mantar topladım. Müsait olanlar yine baksın tabi yemwk isteyenler.
    Eski yoldan gidip kızılcahamam gerede arası ormana dalacan
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Lagarde derseniz o da aynı gevşeklikte...Gevşeklik yarışındalar, kim daha yüksek enflasyon yaratacak yarışması...bu DXY buradan bir zigzaga döner de 120 ye giderse, EURUSD de 80 lere...nolur acaba gelişmeler? Düşünmek lazım..
    amarigalılar avrupa turuna çıkarlar

5. Bugün Doların dayak sırası Altına gelmiş gözüküyor.
    Onsu 1715 dolarda şu sıralar.
    Sıra ile herkesi pataklıyor.
    %1 daha düştümü welcome to 1600 ler.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ankaradan düzceye salı günü geçtim. Geçerken cankurtaran mevkisinde hava şartları uygun diye kanlıca mantarı aradım. Dinlenme tesisinin arkasında bulunan 10 15 çam ağacı arasında 700 grama yakın mantar topladım. Müsait olanlar yine baksın tabi yemwk isteyenler.
    Afiyet olsun.

Cankurtaran mevki Yıldırım Beyazıt'ın Timur'un askerleri tarafından yakalandığı yer. Çubuk Ovası'ndan anca oraya kadar kaçabilmiş rahmetli. Oralardan geçerken hep aklıma gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eski yoldan gidip kızılcahamam gerede arası ormana dalacan
    Otoyol beleş idi Abi. Dayanamadım. Ankaraya gelirken oradan geçwcem bulursam getiririm.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Biri dayak mı dedi?

İncinenler klübünde bugün;

Altın
    Euro
    GBP
    ABD borsaları
    DAX
    CAC
    Bovespa
    FTSE Londra
    Brent