Sayfa 253/356 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. [emoji846][emoji846][emoji846] tahmininizde haklısınız subat4 hanım. İçimde neler var neler anlatamam. İnsanın gözünün içine soka soka alenen hırsızlık yapıyor bunlar... Sorsan herşey yasal! Yönetimin teveccühü!!! Sizin yönetiminizin ............ Dua etsinler İstanbul da değilim, orada olsam bunların bir tarafından kan alırım da neyse...!!!

Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar yazıları gunluk okuyorum/bnden dolayi naif davranıp rahat küfür edemediğinizi de fark ediyorum[emoji1787] ama bu kagit harbi kotu sözü hak ediyor...
    Internette bi ara cok meşhur bi yazi vardi vestele sikayet mektubu diye okuyunca dedim ki yaa adamın ne kadar cani yanmış (gercekten tavsiye ederim okumanizi/) bn de cimer /bimer degil direkt sirket yöneticilerine boyle bi yazi yazsam mı diye düşünüyorum...
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2. Bu arada uzun ş.sizin Alarko çalışanı/yetkililerinden biri olduğunu tahmin ediyorum...
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    [emoji846][emoji846][emoji846] tahmininizde haklısınız subat4 hanım. İçimde neler var neler anlatamam. İnsanın gözünün içine soka soka alenen hırsızlık yapıyor bunlar... Sorsan herşey yasal! Yönetimin teveccühü!!! Sizin yönetiminizin ............ Dua etsinler İstanbul da değilim, orada olsam bunların bir tarafından kan alırım da neyse...!!!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3. Hakli olmanız kuvvetle muhtemel uzun konusunda..../ yorumlariniz aydinlatici/serzenislerinz hakli Sayin O'Sullivan, gerçekten biktirdilar,uzun vadeli yatırım yapmayı asla hak etmeyen bi kagit....spegi de yönetimi de şirketi de vizyonu da misyonu da berbat/hepsini ALLAH a havale ediyorum....bi ara uc kağıtçı kagidi vardi ışıklar ambalaj diye yatırımcısına kan kusturan ayni ona benzedi....Borsadan anlamıyorum temeline bakıp al yat sat tarzinda hareket ediyorum/Bu beni borsadan da yatırımdan da bezdirdi...
    ALTIN daha mantıklı sanirim bnm gibiler icin

4. Bizim onursuzlar, 1/3 oranı ile bryat a robota bağlamışlar...

5.  Alıntı Originally Posted by centil_ist Yazıyı Oku
    sn chef forumda yazmasamda yazılarınızı hergun takıp edıyorum sayfada . ben bızzat cımer ve spk ya üsenmedım yazdım . ama bı netıce alamadım otomatık cevaplar .lanet olsun dedım bıraktım .ınsallah sızın basvurunuz sonuc verır. persembe cuma mubarektır .ytd
    sn. centil_ist ilgine teşekkür ederim biz elimizden geleni yapalım düzeni değiştirecek biri çıkar inşallah böyle hiç bir şey yapmamak daha kötü dilerim kısa zamanda çözüme kavuşur bu sürece kim sebep oluyorsa hak ettiği cezayı alır

6. Grafikte hala bozulma yok trendini koruyor gerçi korumasa da umurumda değil çok çok bana bedava mal vermiş olur hala aynı inatla toplamaya kararlıyım 240-280 arası malı 350 de satmak için almadım üstelik ortalamamı yükselttim benim hikayem belli uzun malağın dediği gibi vakti nakdi bol...
    benim isyanım darda kalana edilen zulüm bir sal tahtayı kan gelsin bu zul niye hatta bu kadar beklenti varken neden bu bölgede bana mal veriyor üstelik kısada geride alamayacak ona şaşırıyorum geçen ay 309 320 arası 500 e yakın mal aldım koydum blokajı yine versin yine alırım

7.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar yazıları gunluk okuyorum/bnden dolayi naif davranıp rahat küfür edemediğinizi de fark ediyorum[emoji1787] ama bu kagit harbi kotu sözü hak ediyor...
    Internette bi ara cok meşhur bi yazi vardi vestele sikayet mektubu diye okuyunca dedim ki yaa adamın ne kadar cani yanmış (gercekten tavsiye ederim okumanizi/) bn de cimer /bimer degil direkt sirket yöneticilerine boyle bi yazi yazsam mı diye düşünüyorum...
    subat hanım rahat para kumarda bile yok öyle bir derdimizde yok fakat sizde biliyorsunuz yıllarımızı verdik hala aynı ********lik devam ediyor üstelik kendileri de eridi bittiler kur bazlı rakamlar ortada enflasyon desen o konuda bizden beterler ama hala kuyruğu dik tutma gayreti içerisindeler bu çırpışlarını görünce şaşırıyorum sal tahtayı bu mağduriyetle kimse malını burada vermez hala inatla bekliyorlar almak için çıkar bir arsa hikayesi benzer bi hikaye taşı tahtayı giderken topla basarak alamadıklarını ama yok şirket elimde yönetim elimde ben buradan alır sonra bir hikaye atarım ortaya diyor öyle biz de bekliyoruz bu mallar da bekliyor son 1,5 yıllık süreç bu

8. Bu yılın toplam karlılığı sermayenin en az 45-50 katı olacaktır şimdi spek dilediği kadar bassın şirket yedek akçeyi doldursun argeye yapılan yatırım da bitecek kozal gibi bağış da yapmayacağına göre bir yerde spk soracaktır yatırımcıya ne veriyorsun diye son olarak da ithal edilen toshiba ve carrier ürünleri bu kur politikasıyla neden burada üretilmesin imalatta çinden ve koreden daha ucuz bir ülkeyiz konum olarak zaten tartışmasız en avantajlı ülkeyiz bu tesisin sadece alarko ürünleri için yenilediğini düşünmüyorum hidrojen muhabbeti ülkemizde hemen karşılık bulmasa da avrupa bu işe rağbet gösterecektir şirket eski olsa da faaliyet alanı büyümeye müsait kur olayından da her ihracatçı şirket gibi pozitif etkilenir yani faaliyet alanı gelişime müsait sorun tahtadaki hırsız ekip ve ona çanak tuna yönetim ben bu işin sonunu görmeden gitmem ya önden bedelsiz dahil tüm beklentileri fiyatlar yolları ayırırız yada böyle devam

Sayfa 253/356 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •