Sayfa 689/1000 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Spotta sepet yapar sonsuza kadar senet taşırsın, kimse size mal almayın demiyor ki,
    Endekis en tepede ve zirvesi rekorlar kırdığında, dönüşün yaklaştığını düzeltmenin olucağını bile bile yine de mal alınır. Biz şortcu arkadaşlar size mal almayın demiyoruz ki
    Neyin tantanasını yapıyonuz merak ediyorum
    Bu sefer düşüşte asla lönkte yakalanmıycam
    Bu arada endekis 4bine gidebilü, dönüş emaresi yok, ralli devam ediyor şimdilik
    Reis bugün beklediğin gün işte, hisseciler bastı 1-2 gündür, tam en dikkat etmemiz gereken günler, o kağıt öyle böyle.
    Biz burada kaldıraçla oynuyoruz. Ona şey ettim. Hem burada ne zaman tartışma olsa short kazanır unutma.

2. 1 milyara yakın para çıktı ama pıst 100 buralarda
    bazı arkadaşlar yazıyor 100 kaplan vs ,
    olay aslında herkesin tepe gördüğü bölgede adamların dağıttığı mal devam ediyor,
    eller görülüyor milletin şortladığı yerde , onlar yukarı alıyor dün dışarısı na göre son dakika bastı ,
    akşam dışarısı yeşil oldu bugun gap li yukarı , işine geldikleri gibi kontrol ediyorlar.
    bankalarda onların kontrollerinde bana göre veya bizim bilmediğimiz onların bildiği haber mevcut ,
    Dün denizli sanayi odasını dinledim elektrik ve doğalgaz zamları böyle devam ederse sanayi iflas eder diyor bu net.
    Fiyatlayan varmı yokSanayici , esnaf borcunu ödeyemezse bankalara ne olur var mı fiyatlayan yok.
    Önümüzdeki dönem ihracat durma noktasına gelebilir deniliyor varmı fiyatlayan yok.
    bu yüzden bol gulu gulu danslı badem spor borsası olduk.
    gemisini yürüten KAPTAN misali , doğru strateji ve temkinli olmak gerekli bana göre.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1 milyara yakın para çıktı ama pıst 100 buralarda
    bazı arkadaşlar yazıyor 100 kaplan vs ,
    olay aslında herkesin tepe gördüğü bölgede adamların dağıttığı mal devam ediyor,
    eller görülüyor milletin şortladığı yerde , onlar yukarı alıyor dün dışarısı na göre son dakika bastı ,
    akşam dışarısı yeşil oldu bugun gap li yukarı , işine geldikleri gibi kontrol ediyorlar.
    bankalarda onların kontrollerinde bana göre veya bizim bilmediğimiz onların bildiği haber mevcut ,
    Dün denizli sanayi odasını dinledim elektrik ve doğalgaz zamları böyle devam ederse sanayi iflas eder diyor bu net.
    Fiyatlayan varmı yokSanayici , esnaf borcunu ödeyemezse bankalara ne olur var mı fiyatlayan yok.
    Önümüzdeki dönem ihracat durma noktasına gelebilir deniliyor varmı fiyatlayan yok.
    bu yüzden bol gulu gulu danslı badem spor borsası olduk.
    gemisini yürüten KAPTAN misali , doğru strateji ve temkinli olmak gerekli bana göre.
    Şileli olup da ailesinde kaptan olmayan mı varki ? ha eskiden herkes kendi çektirmesinin kaptanıymış şimdi armatörlere kaptanlık yapılıyor tek fark bu. sermaye ezdi.tahta gemiler bir türlü teneke gemilere dönmedi.

y.t.d.

Yabancılar ekonomistler bizim ekonomiden anlamaz...
    Bizim ülke fırsatlar ülkesi..
    Üç kuruşa işçi çalıştırır.
    Milyarlar kazanır...
    En çok kaos döneminde kar ederler..
    Enflasyon korku kültüründe yetişmiş bir halk var...
    Şirketler stok zam yaparak kar ediyor...
    HALK param eriyor korkusuyla TL yi eritiyor piyasaya can veriyor...
    Fakir eline ne geçtiyse yaşamak için harcıyor...
    İşini bilen için cennet cennet..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Garan çok geri kalmadı mı ?

6. Ya gitmeden yazayım akbank kabak gibiydi artı 6 yapmıs ))

SPOT,

Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Sizinkisi hangi aracı kurum idi?
    Ben aktif olarak 3 kurumla da çalışmaktayım, Halk arzlar da Deniz Yatırım ve Gedik Yatırım ı, diğer işlemlerde Phillip Capital i kullanıyorum,

Sayfa 689/1000 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •