Sayfa 28/178 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 217 - 224 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Hayırlı olsun.
    Avrupa bu kışı çıkartırsa şayet, yediği ayazı unutmaz. Tüm kulislerde Avrupa bu kış üşür dedi
    Hamdım Piştim Yandım

2. Global yurtdışı borsalarında son bir yıldır düşüş trendinin sonuna yaklaşıyoruz sanırsam galiba
    Dow u artık trend is my firend deyip zopalamıyorlar.
    Demek ki dibine yaklaştık
    Hamdım Piştim Yandım

3. Dün tahmin ettiğim dip ihtimali ağırlık kazandı. Bugün dow jons 28660 görüp teppikledi şuan 29970i zorluyor.
    güzel tespit yabmışım. Kendimi tebrik ediyorum
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ben de tebrik ediyorum

Ama bu gelen çekirdek enflasyon rakamıyla bu seviyenin dip olma olasılığı düşük gibi

Bugün büyük shortçular aşırı yığılan küçük shortçuları zopalıyor olabülü
    Son düzenleme : ENGRANDMASTER; 13-10-2022 saat: 22:05.

5. Dip olmayabilir ama bunun içün global ekonpmide küçülme bakın yavaşlama değil küçülme veya sertleşen %1 daralaan 3 çeyrek konjöktür gerek .
    Enflasyon varken borsalar neden düşsün SP 500 3450 gidip 2 li dibi yaparsa normalleşir beklenti bu yönde .

New york chase de broker michael bir arkadaşım bana dedikleri bhna benzer konular.
    Biz türkler ya öldürüyoruz ya da bindiriyoruz bir ayar sorunumuz var. DÜNYA Borsalarında büyük balık küçük başığı yer yemez ise aşırı kar edemez diye bir kural yok. Bu tür parayı tanrılaştıran kavramların yerine gerçekçiliği koysak iyi olur düşüncesindeyim. Şahsi bir yorum değildir. Abd de hava net belirsiz ama şelale bir düşüş için çoook erken beklenti Nötr ve testere bekliyorlar ..

6. Enflasyon var düşmez mi ?
    O konjektür mevcut bono/enflasyon sıkıntısına eklensin <2200 gelir.(1800-600)
    Memento mori

7. [IMG]SP 500 3450 gidip 2 li dibi yaparsa normalleşir beklenti bu yönde[/IMG]

Turuncu kanal dibi yaklaşık o rakam, altında haftalık kapanışlar iyi olmaz 3.000 lere inebilir.

8. 3 aylıklar ah o QEler yokmu....

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Memento mori

Sayfa 28/178 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •