Sayfa 44/902 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 345 - 352 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. europower bir efsane olacağı çok aşikar bence...temenni ediyorum ki gesan da efsane olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesan ilk arz olduğunda girişim elektrik 1,550 milyardan , europower ise 450 milyardan değerlenip toplam gesanın değeri 1,955 milyar olarak belirlendiğini hatırlıyorum...yani normalde girişim elektriğin değeri europowerin iki katından fazla idi...ama son aylarda malumunuz enerji ve yenilenebilir enerji çok değerlendi...artık arzdan sonra gesanı değerlerken nasıl bir mantık yürütmeli bilmiyorum...

eski mantığa uyarsak gesanın değeri europowerden çok daha değerli olması lazım...bakalım arz gerçekleştiğinde piyasa nasıl bir değerlemeye tabi tutacak ?? hep birlikte göreceğiz...
    1550/450=3.44 kabaca 3.4 katı. Eğer europower dediğiniz gibi 50 tlden arz olur ve 200 tlyi görürse ve 40 milyar tl piyasa değerine ulaşırsa gesanın bu hesaba göre 137 milyar tl olması gerekiyor. Hadi diyelim fazla uçtuk, yarısı olsun bu durumda kabaca 70 milyar tl eder bu da gesanda 610 tllik hisse değeri eder.
    Yetmez mi

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    europower bir efsane olacağı çok aşikar bence...temenni ediyorum ki gesan da efsane olsun...
    Gesan zaten benim için efsane...
    Europower'da efsane olursa Gesan efsane ötesi olacak.
    Buna inanıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    1550/450=3.44 kabaca 3.4 katı. Eğer europower dediğiniz gibi 50 tlden arz olur ve 200 tlyi görürse ve 40 milyar tl piyasa değerine ulaşırsa gesanın bu hesaba göre 137 milyar tl olması gerekiyor. Hadi diyelim fazla uçtuk, yarısı olsun bu durumda kabaca 70 milyar tl eder bu da gesanda 610 tllik hisse değeri eder.
    Yetmez mi
    Tahminlerime göre europower çok değerlenir..ben gesanin değerinin europower ile esitlenmesine razıyım .
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Europower ın pd si uçup giderken gesan arkasından bakacak yaşayıp göreceğiz hepbirlikte..

6.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Yetmez mi
    Bu hesabı koç grubunda da yaparmısınız lütfen 😊

7.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Bu hesabı koç grubunda da yaparmısınız lütfen 😊
    Haklısınız, borsada matematik her zaman uymuyor

8. Europower Loading...

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

Halka Arz Bilgileri (Taslak)

Halka Arz Tarihi: Hazırlanıyor...

Halka Arz Fiyatı/Aralığı: Hazırlanıyor...

Dağıtım Yöntemi: Oransal

Dağıtım Pay: 50.000.000 Lot

Ek Pay: 10.000.000 Lot

Toplam Dağıtılacak Pay: 60.000.000 Lot

Halka Açıklık Oranı: % 27,3

Aracı Kurum: Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Bist Kodu :EUPWR

Sayfa 44/902 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •