Sayfa 110/1011 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Tarım kredi de çoğu ürün BİM’den daha pahalı

Belli bir kısım ürün ise hemen hemen aynı

Bim öcü gösterilmeye çalışılıyor ....kendi suçlarını getirdikleri durumu marketler getiriyormuş havasına getiriyorlar

BİM’in suçu yoktur mimimum karlılık ile çalışmaktadır bence
    Kendi sebep olduğu enflasyonu marketlere yüklemekten başka bir şey değil...

Diyor ki nasıl olsa yiyen var, ben de olayı böyle gösteririm...

Şu ülkede olan bitene şaşıyorum artık... Düzgün sandıklarımız yamuk, doğrucu sandıklarımız yalancı, populizmin yanından geçmez sandıklarımız en büyük populist, devlet hazinesini, karını korur sandıklarımız bunu umursamaz çıktı...

Ve ne desen inanacak büyük bir kitle...

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    HALKB işi çokdan kapandı
    Bırak cezayı mezayı..
    nasıl kapanmış, amerika bu, hiç bi sözüne güvenemezsin.. emperyalistler bi anlaşma yaparsa, senin uyman için yapmışlardır, kendileri için geçerli değildir o anlaşma.. uygun konjonktürü bekliyordur, en fazla ses getirecek en fazla yıkım yaratacak anı bekliyordur olsa olsa..

şu anki dominant faktör ukrayna savaşı ve isveç/fin natoya giriş meselesi.. o yüzden biraz sakin duruyor amerikalı orrsop çocukları, yoksa halkb cezası, swift ban vs her türlü pushtluğu yapardı.. türkiye bu isveç/fin işini her halükarda uzatmalı, tamam yapacaz ama biraz vakit falan oyalamalı.. isveç başbakanı geldi, ama fin başbakanı gelmedi henüz hiç, gelse o da, boğazda balık-rakı yaptırsak, gece bi techno party, yanağından makas alıp uğurlarız -senin iş tamamdır, bizde o iş, halletçez, merak etme" falan .. natoda onayı verirsek, ertesi gün her türlü pushtluk beklenir

3. pıst 100 saatlikte4975 altı kaldığı sürece 4890 hedefli formasyon başlattı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    nasıl kapanmış, amerika bu, hiç bi sözüne güvenemezsin.. emperyalistler bi anlaşma yaparsa, senin uyman için yapmışlardır, kendileri için geçerli değildir o anlaşma.. uygun konjonktürü bekliyordur, en fazla ses getirecek en fazla yıkım yaratacak anı bekliyordur olsa olsa..

şu anki dominant faktör ukrayna savaşı ve isveç/fin natoya giriş meselesi.. o yüzden biraz sakin duruyor amerikalı orrsop çocukları, yoksa halkb cezası, swift ban vs her türlü pushtluğu yapardı.. türkiye bu isveç/fin işini her halükarda uzatmalı, tamam yapacaz ama biraz vakit falan oyalamalı.. isveç başbakanı geldi, ama fin başbakanı gelmedi henüz hiç, gelse o da, boğazda balık-rakı yaptırsak, gece bi techno party, yanağından makas alıp uğurlarız -senin iş tamamdır, bizde o iş, halletçez, merak etme" falan .. natoda onayı verirsek, ertesi gün her türlü pushtluk beklenir
    İtiraz etme Kemal Gundi kapatıldı diyorsa kapatılmıştır.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Şahap cığım kavcımoğlu MB rezervi 125 milyar dolar oldu demiş, sunucu da dememişki, efendim o zaman rusyaya olan dgaz borcumuz için neden erteleme talep ettik dememiş.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

aynı düşüncedeyim ARALIK ayı dinlenme , oynaklık fazla, tahta değişimleri düzeltme OCAK dan itibaren seçim hikayesi yukarı hareketin devamı ama her tahtada aynı potansiyel beklemiyorum.Aralık stratejimi bu yönde oluşturdum
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

beklediğim gibi oyun devam ediyor .
    kanal kırılımı aşağı olursa satış derinleşir.
    düşüncelerimizde değişik yok kanalın içinde düzeltme devam ediyor aşağı kırarsa 4600 takip edicez.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

2017 de suçlu!! bulunan Banka çalışanı davasının üzerinden 6 sene geçecek..
    Hala oyalama..
    Oraya itiraz buraya itiraz..
    Bi üst mahkeme..
    Bir alt mahkeme..
    İtiraz hakkı için son! bir itiraz..
    Son bir itiraz için üst mahkemeden son bir onaylama..

Bu forumda ve HALKB topiğinde yazdım..
    Öyle bir dava kalmadı..
    Ceza falan da yok..
    Hadi herşey ok diyelim ki dava var..
    Bazılarının iddia ettiği gibi 10 20 50 Milyar dolar falan..
    Komik..
    Taş çatsana 100 200Milyon dolar bi ceza kesilir biter gider..

8. yav hadi bi 5000 testi yap da rahatlayalım cok yordun ama ..

Sayfa 110/1011 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •