RTE ne diyordu,demokrasi bir araçtır,amacımıza ulasana kadar baglıyız,demekki ulasmıski vagondan indi![]()
RTE ne diyordu,demokrasi bir araçtır,amacımıza ulasana kadar baglıyız,demekki ulasmıski vagondan indi![]()
Avrupada çalısan eski amele tayfası,ülkemizin kıymetini bilin avrupa yasanmaz hal aldı yoksulluk tavan yaptı diyorlar,o zaman buraya gelin denildiginde kıvırıyorlar amklar,2000-5000 euro arası maas alıyorlar gelirlermi,ortalama 3 olsa 60,000 yapar en asagı,onlar eski amele,benim kuzenler okumus orada doktor ögretmen olmus onlardada kafa ayni,sende biliyorsun burada çalısma sartları çok zor oldugunu,begenmiyorsanız buraya gelin diyorum,ne güzel 300-400 euro karsılıgı tl alırsınız gül gibi geçinirsiniz diyorum,hık-gık
Galiba çogu borsadan çıkmıski,borsa topikleri sinek avlıyor![]()
yılbaşından beri BANKABILIK ENDEKSİ TL BAZINDA % 226 değer kazandı
BLOOM BERG TV
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Zat hanuka bayramınız kutlu olsun diyor,yani yahudi bayramı![]()
Endex 5360-Garanti tavanda 31,60-isbank 13,50 SASANİ garip kaldı 113,50,hani bu 500 olacak diyenler nerede ?
para bir kaç gündür / haftadır bankalara akıyor.. endeksin baba kağıtlarından EREGL de bile kayda değer hareket yok.41,40 lşara
yaklaşınca satış geliyor.. bence bunlar ileride olabilecek seert hareketlerin habercisi.
haaa. aşağımı yukarımı bilemem![]()
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri