Sayfa 640/902 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    çay var mı çay ))

günaydın herkese iyi haftalar bol kazançlar..
    Ramazan geçsin çayın yerine ikame edeceğim içecekler olabilir Mehmet.

Behiç Harmanlı'nın konuşmasını dinledim (twitter'den).
    Ben bu senedi beklerim, zamanı gelince satarım diyordum ama Gueno gibi 3-4 yıl elimde duracak herhalde.
    İnşallah dediklerini yapar, bende emekliliğin tadını çıkarırım....

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu hareketli günler bir geçsin hep beraber yenilenebilir enerji sektöründeki şirketlerin ileride düşebilecek marjları hakkında konuşalım. Özellikle bu hafta kesinlikle ekran bakmamak gerekiyor. Yarın tarihi zirvesini geçmesi çok kolay olmayacaktır. Akabinde oraları destek yapması gerekiyor. Volatil sert hareketler bekliyorum. Bu sebeple ekran başında olup lot kaybetmek istemiyorum. Bu hafta olağanüstü durumlar dışında girişim elektriği takip listemden çıkaracağım ki görüp etkilemeyeyim.
    Behiç beyi dinledikten sonra 5 sene ekrana bakasım yok

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    sende tavana yaz, saygı lütfen
    bugüne kadar sayfada hiç yazı yazıp fikir yorum katmamış biri gelip ilk yazı olarak tavandaki kağıda dipten alış yazdım diyorsa saygı falan göstermem. yaptığın saygısızlık , ne saygısı bekliyorsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    66.950 ye alış yazdım, bakalım gelecek mi ???
    muhtemelen sen de bu zamana kadar alamayıp arkasından izleyenlerden olmalısın veya terste kalan diyelim

arz a kadar gesan acaba 100 gösterirler mi diye içimden geçmiyor değil.

kafasına da vurabilrler bi yerde.

günlükçü çorbacıyı dökmek için. herşey olabilir.

6. -panel üretimimiz 2 değil 2,5 GW olacakmış yılsonunda

-hücre yatırımı tahmin ettiğimiz gibi yolda teşviklerden de faydalanacağız.

-Trafolarda kapasite artışları yolda

-almanya, abd, ukrayna yatırımları yolda

Her zaman dediğim gibi bu firmayı yönetenlerin vizyonları çok daha başka bir seviyede olduğu için rakipsiz görüyordum nitekim behiç bey de aynı şekilde düşünüyor

Gideceğimiz yol biraz şuna benziyor, ürettiğimiz ürünlerin alt kırılımlarında da üretici olma yoluna gidip, fazlasını piyasaya satacağız. Gesan büyük işleri toplayıp kalanı piyasaya bırakacak fakat başka kalemler satmak şartıyla bırakacak bu işleri. Sasa nın polyesterde yaptığının daha kompleksini biz elektrik alanında uygulayacağız gibi görünüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bugüne kadar sayfada hiç yazı yazıp fikir yorum katmamış biri gelip ilk yazı olarak tavandaki kağıda dipten alış yazdım diyorsa saygı falan göstermem. yaptığın saygısızlık , ne saygısı bekliyorsun.
    bu maacit arkadaşa takılma kötü niyetli değil, sadece bilgi ve tecrübe yoksunu
    ssss

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    çaylar ramazandan sonra...şuan tavan var...
    güzel alımlar şeker yatırım sagolsun satıcı idi ama tavana yazıp tekrar alıyor..

şuan eski fiyatla 600k lot var bekleyen..

hep eski fiyata gidiyorum

tavanda bekleyen 2.3m var bekleyen emir sayısı 3000 bir ky talebi olduğu belli ediyor..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 640/902 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •